Μόργκαν Φρίμαν και Τζόνι Ντεπ εναντίον υπολογιστή!

01:56 14/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Μόργκαν Φρίμαν μετά τις sci-fi περιπέτειές του στο «Oblivion» θα συνεχίσει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Ο βετεράνος πρωταγωνιστής θα ξαναβρεθεί με τους συνεργάτες του στον Μπάτμαν, αφού συζητάει τη συμμετοχή του στο «Transcendence» του Γουόλι Φίστερ, μόνιμου συνεργάτη του Κρις Νόλαν στην καλλιτεχνική διεύθυνση των ταινιών του και για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα. Ο Τζόνι Ντεπ (που θα εμφανιστεί προσεχώς στο «Μοναχικό Καβαλάρη») , ο Πολ

Μπέτανι και η Ρεμπέκα Χολ έχουν ήδη συμφωνήσει στο καστ για μια παραγωγή που υποστηρίζει ο Κρις Νόλαν, μαζί με τους Έμα Τόμας και Άρον Ράιντερ και η Γουόρνερ.

Το μόνο που είναι γνωστό για την πλοκή μιας ταινίας που συγκρίνεται στον τρόπο σκέψης με το «Inception», είναι ότι κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας άνδρας που δημιουργεί έναν υψηλής τεχνολογίας υπολογιστή, ο οποίος αναπτύσσει σταδιακά μια επικίνδυνη συνείδηση της ύπαρξής του και των δυνατοτήτων του.

Με το πρότζεκτ να περιγράφεται ως «υψηλού προϋπολογισμού φιλόδοξο concept» και την αμοιβή του Τζόνι Ντεπ να ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια περιμένουμε ότι το σενάριο του Τζακ Πάγκλεν τουλάχιστον θα αξίζει τον κόπο.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα