Μίτσελ: Να ξαναγίνουμε ομάδα και οικογένεια

10:29 16/4/2013 - Πηγή: TNSite

Απ' όσα ειπώθηκαν στην συζήτηση του Μίτσελ με τους παίκτες του Ολυμπιακού χτες στο Ρέντη, αυτό που ξεχωρίζει είναι η προσπάθεια να βελτιωθεί το κλίμα μέσα στην ομάδα.

Εκφράστηκαν παράπονα από τον ίδιο τον προπονητή ότι η ατμόσφαιρα δεν είναι οικογενειακή κι ότι βγαινουν θεματα αμφισβήτησης για τον ίδιο μέσα από την ομάδα προς τη διοικηση.

Ο

Πάντελιτς είπε στον Ισπανό ότι οι δηλώσεις του για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι έχουν κάνει ζημιά στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο Κάρολ διαφώνησε λέγοντας ότι το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν ήταν καλό από την αρχή της χρονιάς και υποστήριξε ότι η απουσία αλληλεγγύης προκάλεσε τα άσχημα αποτελέσματα στα ματς με τη Λεβάντε και στα ντέρμπι. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πρόσθεσε ότι κάποιες καταστάσεις μέσα στα αποδυτήρια δεν τις έχει ξαναζήσει στην καριέρα του αν και έχει παίξει στην Μάντσεστερ.

Ειπώθηκε επίσης από παίκτες ότι «δεν ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζουμε κι αυτό συνέβαινε και με τον προηγούμενο προπονητή και τώρα». Αλλά και ότι «δεν είναι δυνατό να μην είμαστε γκρουπ, όπως ήμασταν την προηγούμενη διετία και να υπάρχουν κάποιοι που δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα αν δεν παίζουν».

Σ΄αυτό που όλοι συμφώνησαν είναι ότι ήρθε η ώρα για πράξεις και όχι για λόγια, ότι η ευθύνη για να αλλάξει η κατάσταση ανήκει στους παίκτες και ότι θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια απ' όλους ώστε να κατακτηθεί το Κύπελλο και να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στον κόσμο.

Pamesports.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα