Μισέλ Φάιφερ: Ως μέλος αίρεσης κόντεψε να πεθάνει από την πείνα και τη δίψα!

13:36 5/11/2013 - Πηγή: TNSite

Έχουμε και εμείς τις παραθρησκευτικές μας οργανώσεις και διάφορους επιτήδειους «μάγους» - τσαρλατάνους, που μπλέκουν στα δίκτυα τους εύπιστους ανθρώπους και τους τρώνε χρήματα και σκοταδιάζουν τις ζωές τους. Οι Αμερικανοί, όμως, μπορεί στο θέμα των αιρέσεων και των παραθρησκευτικών οργανώσεων να είναι πρωταθλητές παγκοσμίως. Τι εκκλησιές που χορεύουν τα δηλητηριώδη φίδια, τι πίνουν από τα βατράχια στην έρημο δηλητήρια, τι πάνε και κλείνονται σε φάρμες και αυτοκτονούν όλοι μαζί!

Πρόσφατα η πανέμορφη σταρ Μισέλ Φάιφερ,

με μια σειρά επιτυχιών στο ενεργητικό της, τράβηξε την προσοχή στο θέμα των αιρέσεων. Η star, στα 20 της, έφτασε γεμάτη όνειρα στο Hollywood, με μεγάλο εισιτήριο για την επιτυχία την εξωπραγματική ομορφιά και την ευαισθησία της. Σε μία ειλικρινή συνέντευξη, αποκάλυψε ότι γεμάτη ανασφάλειες στη μεγάλη πόλη, έπεσε στα δίκτυα ενός πολύ πιεστικού, χειριστικού ζευγαριού που την υποχρέωναν να μένει νηστική και χωρίς νερό. Η διάσημη ηθοποιός είχε μάθει να είναι «breatharian», δηλαδή σαν λουλούδι και όχι ως ανθρώπινο πλάσμα, να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τον ήλιο και να μη χρειάζεται να τρώει ή να πίνει. Ήταν μάλιστα η περίοδος που εργαζόταν σκληρά ως σερβιτόρα και αγωνιζόταν να κερδίσει τα προς το ζην.

Χρειάστηκε 35 χρόνια η Φάιφερ για να παραδεχτεί την επικίνδυνη εκείνη περίοδο και τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεξε. Σώθηκε δε από τα δίχτυα του ζευγαριού χάρη στον πρώτο της σύζυγο, τον ηθοποιό Πίτερ Χόρτον, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1981 έως το 1988. Λίγο μετά τη γνωριμία τους, ένας ρόλος της σχετικός με τους Moonies – τα μέλη της Unification Church την οποία ίδρυσε ο Sun Myung Moon – στάθηκε αφορμή για να αντιλήφθει η ηθοποιός πως την εκμεταλλεύονταν και την χειραγωγούσαν.

«Συνειδητοποίησα» λέει σήμερα, «ότι ήμουν κι εγώ σε μία θανάσιμη αίρεση. Ήταν πολύ πιεστικοί. Δεν έμενα μαζί τους, αλλά ήμουν εκεί συχνά και όλο μου έλεγαν ότι έπρεπε να πηγαίνω ακόμα περισσότερο. Έπρεπε να πληρώνω για όση ώρα ήμουν εκεί, οπότε με αποστράγγιζαν οικονομικά» εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Stella Magazine της The Sunday Telegraph. Η Φάιφερ περιγράφει το ζευγάρι των «ηγετών» της αίρεσης ως προσωπικούς εκπαιδευτές που είχαν να κάνουν με τη χορτοφαγία, τη μεταφυσική και τη ρύθμιση του βάρους. «Ήταν πολύ ακραίο. Υπήρχαν πολλά επίπεδα, τα οποία προσπάθησα να φτάσω» πρόσθεσε η ηθοποιός. Πλέον, η Φάιφερ, μητέρα δύο παιδιών, είναι αυστηρά χορτοφάγος και δηλώνει κατασταλαγμένη. Η ηθοποιός γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, David Kelley, δημιουργό της σειράς Ally McBeal, όσο προσπαθούσε να υιοθετήσει το πρώτο παιδί τους, Claudia Rose. Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν βιολογικό γιο, τον John Henry. Ήρεμη πλέον, φτασμένη, σε αρμονία με τον κόσμο και τους ανθρώπους η Μισέλ Φάιφερ είναι παραδειγμα πως οι νέοι δεν έχουν ανάγκη από μεσσίες και σωτήρες για να βρουν το κέντρο τους στη ζωή, αλλά η δύναμη είναι μέσα τους...

Πηγή: newpost.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα