Μιλάει με Σερέρο ο Αναστασίου

11:49 2/5/2013 - Πηγή: TNSite
Προσπάθειες να πείσει τον Τουλάνι Σερέρο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάνει τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός σχεδιάζει το «τριφύλλι» της επόμενης περιόδου και φαίνεται πως ο Σερέρο είναι ο παίκτης που του κάνει «κλικ».

Ο Σερέρο κατάγεται από τη Νότιο Αφρική, είναι 23 ετών και είναι επιθετικός μέσος. Αποκτήθηκε από τον Άγιαξ το καλοκαίρι

του 2011 από τον αντίστοιχο Αίαντα του Κέιπ Τάουν έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ αφού πρώτα σάρωσε τα βραβεία του πρωταθλήματος της χώρας.

Μπορεί στην Ολλανδία να πήγε ως το σούπερ ταλέντο αλλά τελικά ο Σερέρο δεν έπιασε στον Άγιαξ. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ και σιγά-σιγά έμπαινε στο περιθώριο. Την πρώτη σεζόν στην Eredivisie έπαιξε σε 10 αγώνες ενώ μέχρι τώρα στην δεύτερη του περίοδο στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει παίξει σε 7 ματς σημειώνοντας και τρία γκολ. Είναι διεθνής 11 φορές.

Το θέμα είναι όμως πως ο Σερέρο δεν υπολογίζεται για βασικός οπότε και στον Άγιαξ ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν δανεικό για να πάρει ματς στα πόδια του. Ο Αναστασίου έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του αλλά η υπόθεση του είναι δύσκολη αφού ενδιαφέρονται για εκείνον και άλλες ολλανδικές ομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα