Μετέδιδε βίντεο με «τρομοκρατικές επιθέσεις» στην ομιλία του σύρου ηγέτη της αντιπολίτευσης

19:12 22/1/2014 - Πηγή: TNSite
Η δημόσια τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε την ομιλία του ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης Άχμαντ Τζάρμπα προβάλλοντας ταυτόχρονα εικόνες από τα «τρομοκρατικά εγκλήματα» που έχουν διαπραχθεί στη χώρα από τους αντάρτες.

Η τηλεόραση δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του Τζάρμπα, ούτε έγραψε στο κρόουλ τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του, όπως έκανε για τους περισσότερους άλλους ομιλητές που συμμετείχαν στη σύνοδο του Μοντρέ.

Στο κάτω μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ηγέτη της αντιπολίτευσης είχαν παραμείνει οι δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ουάλιντ

Μουάλεμ.

Η οθόνη ήταν χωρισμένη στα δύο: στη δεξιά πλευρά προβαλλόταν η ομιλία του Τζάρμπα, με τίτλο «Μοντρέ, Ελβετία» και στην αριστερή εικόνες με πτώματα και καταστροφές και τίτλο «Τρομοκρατικά εγκλήματα στη Συρία».

Την ίδια προσέγγιση ακολούθησε η δημόσια τηλεόραση και κατά τις ομιλίες των υπουργών Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και της Σαουδικής Αραβίας Σαούντ αλ Φάιζαλ. Οι δύο χώρες είναι οι βασικοί υποστηρικτές της συριακής αντιπολίτευσης που μάχεται το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους, στην αριστερή πλευρά της οθόνης προβάλλονταν βίντεο που έδειχναν συνοπτικές εκτελέσεις, βομβαρδισμούς, κατεστραμμένα κτίρια και πτώματα, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα