Με τον Δία στους Διδύμους

09:29 10/6/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, ο στόχος των άστρων για σένα είναι να αντιληφθείς πόσο τοξικό έχει γίνει το περιβάλλον σου για σένα (ό,τι αποτελεί περιβάλλον για εσένα, τέλος πάντων: οικογένεια; γείτονες/γειτονιά; εργασία;) και να αποφασίσεις να βάλεις μπροστά τα κέρατα (του Κριού, μην ταράζεσαι) και να γκρεμίσεις τον τοίχο που σε χωρίζει από τη ζωή που θες. Όταν αντιληφθείς τι είχες καταδικάσει τον εαυτό σου να ζει, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Ταύρος

Τι είναι ένας Ταύρος δίχως το ρήμα «έχω»; Και πώς φτάνει κανείς στο

«έχω» αν πρώτα δεν περάσει από το «επιθυμώ» (όπως θα σου έλεγε και το διπολάκι σου ο Σκορπιός); Χρήματα κοινά με τον/την Άλλο/η, σκέψεις περί οικονομικών ανοιγμάτων, μοίρασμα, στην τελική, που φτάνει πολύ πέρα από ό,τι υπάρχει σε πορτοφόλια και κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Αντέχεις; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε τι περιμένεις;

Δίδυμοι

Δες την περίοδο που ακολουθεί σαν μία ωραία σκηνή θεάτρου, όπου σε έχουν βάλει να πρωταγωνιστήσεις. Good? Πού η δυσκολία; Α) Δεν σε αφήνουν να διαβάσεις το σενάριο. Αυτοσχεδιάζεις. Β) Έτσι πως εξελίσσεται το έργο δεν σου πολυαρέσει… Γ) …και δε θέλεις να παίξεις, βρε αδερφέ, θες να σκηνοθετήσεις! Μετάφραση; Δεν έχεις κανέναν έλεγχο στη ζωή σου και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσαρμόζεσαι (έλα που δε μπορείς!).

Καρκίνος

Πολύ βαρύ το κλίμα, και το βαραίνεις κι εσύ περισσότερο με το να επιλέγεις ρόλους μάρτυρα και θύματος. Είναι οι πρωταγωνιστικοί, θα μου πεις. Σύμφωνοι, αλλά Όσκαρ μοιράζονται και για τους δεύτερους ρόλους, θα σου απαντήσω. Και συνεχίζω λέγοντάς σου πως τρία είναι τα όπλα του Καρκίνου: το ένστικτο, το ταλέντο στην ηθοποιία και οι δαγκάνες. Αν ακολουθήσεις και το ένστικτό σου που σου λέει πως πρέπει να ακούς και να επεξεργάζεσαι περισσότερα από όσα λες (και να προσέχεις και σε ποιους τα λες), νομίζω πλέον πως μπορούμε να αποφύγουμε τις δαγκάνες. Και τα επιπλέον δράματα.

Λέων

Μοιάζει πολύ προφανής η απάντηση στο ερώτημα «Μα γιατί, Λέοντα, πρέπει να βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο;». Όποιος τολμήσει να σου την απευθύνει (όχι εγώ, ξέρω αρκετή Αστρολογία για να μην τα κάνω κάτι τέτοια) θα λάβει το πιο αφ’ υψηλού βλέμμα στον κόσμο, ακόμα κι αν είσαι μόλις 1,50. Οι ιδέες σου ανθίζουν, οι συνεργασίες σου ευδοκιμούν, κι είσαι – έκπληξη!- για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά, να μιλήσεις με παρρησία για τον εαυτό σου και να διαφημίσεις επιτέλους τη δουλειά σου – και κάνε κι έναν έλεγχο αν κάθε πρωί ξυπνάς στη ζωή που θέλεις. Αν όχι, στείλε τη ζωή αυτή που δεν σου κάνει στον αγύριστο. Ή, εναλλακτικά, στείλε εκείνους που την κάνουν τόσο χάλια.

Ζυγός

«Κάτσε κάτω από τη μπάρα!» φώναζε εναγωνίως κάποτε ο προπονητής του στο χρυσό Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών. Τι σχέση έχετε εσείς, οι εστέτ του ζωδιακού, με την άρση βαρών; Αρκετή. Ξέρω πως θέλετε να τα βροντήξετε όλα και να φύγετε σε τόπους μακρινούς κι ονειρεμένους (ή, κοντινούς και δοκιμασμένους). Αν τα καταφέρεις, χρυσό μετάλλιο στην περίπτωσή σου αποτελεί η αυγή μιας νέας, ανάλαφρης εποχής.

Σκορπιός

Αν όντως, όπως όλοι οι ωραίοι έχεις κι εσύ χρέη (αλλά και νομικές εκκρεμότητες, κοινά περιουσιακά στοιχεία με άλλους κλπ), καλό θα ήταν να τα τακτοποιήσεις. Όχι, το να θάψεις τα λιγοστά σου ευρώ σε γκαζοντενεκέδες στο υπόγειο δεν είναι η λύση. Το να πας να κάνεις έναν έρμο διακανονισμό είναι πολύ πιο ευκολοφόρετη συμπεριφορά. Κι όπως έλεγε ο αείμνηστος Χατζηχρήστος ως μπακαλόγατος «τι είναι τα χρήματα μπροστά εις τα προσώπατα».

Τοξότης

Με εσένα Τοξότη θα σκίσω τα πτυχία μου και με κανέναν άλλο. Είναι που είναι mission impossible να σε καθίσει άνθρωπος κάτω για να πάρεις πέντε αποφάσεις (ή και μία, μην είμαστε πλεονέκτες…), έρχονται κι αυτές οι πλανητικές συγκυρίες και σαν να σε ξεκουρδίζουν ένα πράμα! Πέφτουν οι μάσκες, κι εσύ που δεν το έχεις με τη διπροσωπία, την κοινωνική προσποίηση και τον καθωσπρεπισμό, σαλτάρεις.

Αιγόκερως

Με το Δία στους Διδύμους, ετοιμάσου για μία τελευταία καταιγίδα ευκαιριών. Σε κάθε περίπτωση, η εβδομάδα μας είναι για Αιγόκερους με γερά νεύρα, καθώς απαιτείται να τηρηθεί με ευλάβεια το πρωτόκολλο «βλέπε, άκου, σώπαινε». Αν είσαι παρατηρητικός, προσγειωμένος, εργατικός και επιφυλακτικός (Αιγόκερως, με μία λέξη), ο Δίας θα σε ανταμείψει με μία νέα επαγγελματική πραγματικότητα στην οποία θα είσαι ελεύθερος να ανανεωθείς δημιουργώντας. Παραδέξου το, σ΄έφτιαξα.

Υδροχόος

1. Πρώτα χωρίζουμε με την προηγούμενη σχέση μας, και μετά περνάμε στην επόμενη. Εν αντιθέσει με τις urban δοξασίες μέχρι τρεις δεν είναι δεσμός, είναι κάτι άλλο. 2. Κατάλαβε πως κάποιος σαν εσένα που μπορεί και νιώθει τόσα πολλά, μπορεί και να υποστηρίξει αυτά τα πολλά και άλλα τόσα μέσα σε μία σχέση. Το δεκαήμερο των εκπτώσεων αφενός αφορά σε υφάσματα, όχι σε σχέσεις, κι αφετέρου είναι τον Αύγουστο. 3. Η προσωπικότητά σου είναι καθηλωτική, όταν έχει σχήμα και σαφή όρια. Άσε τη θεωρία του Χάους στους αρμόδιους, και ξεκίνα, έστω και καθυστερημένα, το εποχιακό ξεσκαρτάρισμα σχέσεων και συναισθημάτων.

Ιχθείς

Το Σύμπαν έχει βαλθεί να σας κάνει είτε Σκορπιούς, είτε Αιγόκερους – δυσκολεύομαι να καταλήξω, η αστρολόγος! Κοινώς, καλό είναι να προσγειωθείτε και να επανεκτιμήσετε τη θέση σας, τα προσόντα και την μετέπειτα εξέλιξή σας. Ευνοούνται τα σχέδια δράσης, και όχι μόνο: ευνοείται και το όποιο ερωτικό παιχνίδι. Προσοχή, το παιχνίδι – όχι οι δεσμεύσεις, ούτε οι αποφάσεις!

matrix24

Keywords
Τυχαία Θέματα