Με Σαραβάκο και Νταμπίζα θα πορευθεί ο νέος ΠΑΟ

10:42 19/4/2013 - Πηγή: TNSite
Τρόπο να εξουδετερώσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Νίκο Νταμπίζα βρήκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Πώς θα γίνει αυτό; Με τον Δημήτρη Σαραβάκο να τον πλαισιώνει αναλαμβάνοντας θέση τεχνικού διευθυντή δίπλα στον τεχνικό σύμβουλο. Ο «μικρός» είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού», αλλά πέρα από αυτό όλοι εκτιμούν την προσωπικότητά του και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις.

Ήδη λέγεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ

έχει συναντήσει τον Σαραβάκο, που συν τοις άλλοις διατηρεί καλές σχέσεις με τον Νίκο Νταμπίζα. Αν όλα πάνε καλά, ο θρύλος του «τριφυλλιού» αναμένεται μετά από μία ακόμη συνάντηση να πει το ναι και να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Νταμπίζα να είναι τεχνικός σύμβουλος. Οι ακριβείς ρόλοι και οι αρμοδιότητες των δύο ανδρών θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα, όταν θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Έρχεται ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα και πιθανώς να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ. Θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για διάφορα ζητήματα της ομάδας και θα γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο βοηθός και ο γυμναστής που θα φέρει μαζί του. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μονοετές με οψιόν ανανέωσης. Στο τεχνικό τιμ αναμένεται να προστεθεί και ο Γιάννης Βονόρτας.

Για την αξιοπρέπειά του

Νίκη για να μη χαλάσουν οι καλές εντυπώσεις που άφησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή απέναντι στη Βέροια. Ο Γιάννης Βονόρτας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ. Στο χθεσινό δίτερμα έδειξε πως θα χρησιμοποιήσει Καπίνο στο τέρμα, Σεϊταρίδη ή Σπυρόπουλο σαν δεξί μπακ, Χουχούμη στα αριστερά, Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλο στόπερ, Λαγό σαν αμυντικό χαφ με τους Καζιγιάμα και Φουρλάνο μπροστά του (ίσως τη θέση ενός εκ των δύο τελευταίων να πάρει ο Σο), Ντίνα, Σισοκό ή Μπαρμπαρούση στα άκρα και στην κορυφή τον Φιγκερόα.

* Φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο θα δώσει την Πρωτομαγιά ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα δώσουν άλλα 2-3 φιλικά μέχρι τις 20-25 Μαΐου, όταν και θα πάρουν την καλοκαιρινή τους άδεια.

*Τη Δευτέρα έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κουίνσι και τη Μεγάλη Εβδομάδα αυτός του Βιτόλο. Με τον Γκανέζο θα συζητηθεί η λύση του συμβολαίου του, ενώ ο Ισπανός θα μείνει μόνο εφόσον δεχτεί μείωση που ίσως ξεπερνά το 50% με ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου του που κανονικά λήγει το επόμενο καλοκαίρι και προβλέπει αποδοχές 620.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα