«Με έπεισε ο Βενγκέρ»

05:19 6/9/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Μεσούτ Εζίλ παραχώρησε την πρώτη του μακροσκελή συνέντευξη έπειτα από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη σελίδα των «κανονιέρηδων».

Διαβάστε αναλυτικά τα πιο σημαντικά κομμάτια της

Ένα γενικό σχόλιο για τη νέα του ομάδα: Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα του να είσαι παίκτης της Άρσεναλ. Ανυπομονώ για τη δοκιμασία της Πρέμιερ Λιγκ, τη ζωή στο Λονδίνο, αλλά και να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή και τους οπαδούς μας. Ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση που μπορούσα να πάρω και δεν

βλέπω την ώρα για να ξεκινήσω.

Για τους λόγους που διάλεξε να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό των «κανονιέρηδων»: Διάλεξα την Άρσεναλ γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Αγγλία. Ο προπονητής είναι από τους καλύτερους του επαγγέλματος και το έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου. Είναι αμέτρητοι οι παίκτες που έχουν μεγαλώσει ποδοσφαιρικά υπό τις οδηγίες του και αυτός ήταν αναμφίβολα ένας λόγος που ήρθα. Θέλω να βελτιώσω τις ικανότητές μου και η Άρσεναλ είναι μία ομάδα η οποία φημίζεται για το τεχνικό κομμάτι και το επιθετικό της ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα ταιριάξω. Και αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος για να πω το ναι.

Για το αν μίλησε με τους συμπατριώτες του και νέους του συμπαίκτες, Περ Μερτεζάκερ και Λούκας Ποντόλσκι, πριν πάρει την απόφασή του και τον Αρσέν Βενγκέρ: Δυστυχώς δεν το έκανα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μίλησα με τον κόουτς στο τηλέφωνο για πολλή ώρα και κατάλαβα το πλάνο του και την άποψη που έχει για το πρόσωπό μου. Αυτά ήταν που με έπεισαν να έρθω.

Για την ενδεχόμενη κατάκτηση ενός τροπαίου: Φυσικά και μπορούμε να το κάνουμε. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα δεν ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά είναι κάτι που θέλουμε να το αλλάξουμε. Θέλουμε τρόπαια και νομίζω πως οι οπαδοί μας έχουν την ίδια επιθυμία. Η ομάδα αποτελείται από ένα δυνατό και νεανικό σύνολο, που έχει πολλές δυνατότητες για την κατάκτηση κάποιας κούπας.

Τέλος, για τις διαφορές της Πρέμιερ Λιγκ με τη Πριμέρα Ντιβισιόν: Η Πρέμιερ είναι το δυνατότερο πρωτάθλημα στον κόσμο και όλοι το ξέρουν αυτό. Υπάρχουν πολλοί κορυφαίοι σύλλογοι. Θέλω να δώσω αποδείξεις. Είναι μια νέα δοκιμασία για εμένα, ένα κεφάλαιο της ζωής μου και ανυπομονώ να το ζήσω.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα