Μαύρα σύννεφα στο γάμο Κωστόπουλου - Μπαλατσινού;

15:01 18/9/2013 - Πηγή: TNSite

Για μία ακόμη φορά οι φήμες θέλουν «μαύρα σύννεφα» να σκεπάζουν απειλητικά τον γάμο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Το «εκρηκτικό» κους κους, που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα τηλεοπτικά -και όχι μόνο- πηγαδάκια, είναι ότι το ζευγάρι χωρίζει. Κι όλα αυτά σε μια μεγάλη επαγγελματική στροφή του «βασιλιά του lifestyle», που αναλαμβάνει το τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mega.

Η αλήθεια είναι πως ένας γάμος δεκαοκτώ χρόνων -όσα και τα έτη που είναι μαζί Κωστόπουλος και Μπαλατσινού- δεν μπορεί να είναι σπαρμένος μόνο

με ροδοπέταλα. Σίγουρα θα έχει και... αγκάθια. Αλλωστε και η ίδια η πρώην ιέρεια της μόδας και επικεφαλής της ιστοσελίδας jenny.gr, Τζένη Μπαλατσινού, δεν ήταν καθόλου... φειδωλή σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη μακρόχρονη σχέση τους. «Ο χωρισμός είναι μία επίπονη διαδικασία, ειδικά για τη σύγχρονη γυναίκα που εργάζεται και έχει παιδιά. Η σχέση μας έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια δεν στηριζόταν στις ευκολίες. Περισσότερο επικοινωνούσαμε και δενόμασταν μέσα από τις δυσκολίες, γιατί ποτέ δεν ήταν όλα ρόδινα. Μπορεί έξω να φαντάζαμε το τέλειο ζευγάρι που στη ζωή του όλα πάνε πρίμα, αλλά μια σχέση δεκαοκτώ ετών έχει πολλά πάνω και κάτω στα επαγγελματικά, στα προσωπικά, σε θέματα υγείας και πολλά άλλα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό «Adore», ενισχύοντας τα σενάρια για επικείμενο χωρισμό τους, τουλάχιστον στους πιο υποψιασμένους.

Βέβαια, οι οικογενειακές εμφανίσεις τους το καλοκαίρι σε Μύκονο και Πάτμο πιθανότατα να έγιναν στην προσπάθεια να σωθεί ο γάμος τους - και για το καλό των τριών παιδιών τους. Να θυμίσουμε ότι την άνοιξη του 2012, όταν η οικονομική κρίση είχε χτυπήσει την «αυτοκρατορία Κωστόπουλου» και η πτώχευση ήταν προ των πυλών, επίσης είχαν κυκλοφορήσει όχι μόνο φήμες, αλλά και δημοσιεύματα που μιλούσαν για τον χωρισμό τους, αναφέροντας μάλιστα ότι το τέλος του γάμου τους πλησίαζε επικίνδυνα. Τότε ο πρώην εκδότης και σε λίγο καιρό παρουσιαστής του φετινού πρωινού του Μega είχε γίνει πυρ και μανία υποστηρίζοντας ότι κάποιοι τα διαδίδουν αυτά προκειμένου να τον βλάψουν.

Υπάρχει όμως καλύτερη αποστόμωση σε όλους εκείνους που λένε και γράφουν ψέματα για την προσωπική σου ζωή από την ίδια την... αλήθεια σου; Ακόμη και σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι λόγω της... κλονισμένης μεταξύ τους σχέσης δεν θα είναι μαζί με τη γυναίκα του στο πλατό της πρωινής εκπομπής (ως αντίπαλο δέος του ζεύγους Λιάγκα - Σκορδά στον ΑΝΤ1), ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει και θα δώσει τις κατάλληλες (και αληθινές) απαντήσεις. Πάντως, η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε τη δική της απάντηση, έστω και με λίγη καθυστέρηση, σε εκείνους που πιστεύουν ότι τα ζευγάρια μπορεί να χωρίσουν, επειδή τα οικονομικά τους δεν πάνε καλά. «Για να χωρίσει κάποιος υπάρχουν πιο σημαντικοί λόγοι από μια πτώχευση. Υπάρχει και η “πτώχευση” στη σχέση» είπε το πρώην μοντέλο.

«Πασαρέλα» για την παρτενέρ του στην εκπομπή

Απαντήσεις για την απόφασή του να παρουσιάσει το πρωινό του Μega έδωσε χθες ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από την ιστοσελίδα του koolnews.gr. Σύμφωνα λοιπόν με το editorial που έγραψε, αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση και πριν από δύο χρόνια να παρουσιάζει πρωινό με τη γυναίκα του, απέναντι στο ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά, αλλά το αρνήθηκε, γιατί τότε ήταν στα ντουζένια του να φτιάξει ένα βραδινό show. Το ότι το αποφάσισε φέτος οφείλεται σε ένα «κλικ» που έγινε μέσα του, παρ' ότι η γυναίκα του του έθεσε όλα τα προβλήματα: από το πρωινό ξύπνημα, μέχρι τα pampers και τους είκοσι τρόπους που φεύγουν οι λεκέδες. Ο Πέτρος Κωστόπουλος που, όπως υποστηρίζει, δεν έχει δει ποτέ ένα ολοκληρωμένο πρωινό και δεν πρόκειται να κοπιάρει κανέναν, δεν κρύβει ότι το πρωινό το έχει εύκολο σαν περιεχόμενο, γιατί και μαγειρεύει, και παπούτσια βουρτσίζει, και τζάμια καθαρίζει, και ξέρει πού είναι η φθηνή γαρίδα και πού τη βρίσκεις και όλες τις μοδίστρες που σου κάνουν καινούργια τα παλιά ρούχα... Οσο γι' αυτούς που συνεχίζουν να τον... θάβουν, τονίζει: «Ξύλο και στην επιτυχία, ξύλο και στην πτώση, κάτι στραβά πάει». Να προσθέσουμε ότι σήμερα θα περάσουν από κάστινγκ οι κυρίες που θα διεκδικήσουν μια θέση στο πάνελ της εκπομπής, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται η Αθηναΐδα Νέγκα, η Ελισάβετ Σπανού, η Πηνελόπη Πλάκα και η Μαντώ Γαστεράτο.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα