«Μας πιέζει ο χρόνος»

17:49 4/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τις πρώτες προπονήσεις και είναι έτοιμος να ταξιδέψει για το Καρπενήσι όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Σάκης Τσιώλης ήταν ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στις πρώτες ημέρες και τους έδωσε ρεπό για το απόγευμα.

Η αποστολή του Αστέρα για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λαδάς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Λισγάρας, Ζαραδούκας, Κοντοές, Ρούσσης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Μουνάφο, Σέττι, Κάφα, Ουρτάδο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ζησόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκαιδατζής,

Τογρού, Βελίσσαρης, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Καρυδόπουλος, Παπουτσής, Τσιώλης και Καστριτσέας.

Στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι, θα προστεθούν από τις 15 Ιουλίου και οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας, που συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες στο Μουντιάλ Κ-20.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Αστέρα τόνισε τα εξής: «Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, μέσα σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα με το πρόγραμμα να βγαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάμε αύριο στο Καρπενήσι, προκειμένου να κάνουμε το ουσιαστικό στάδιο προετοιμασίας με το χρόνο να μας πιέζει, αφού στις 1 Αυγούστου θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο Europa League».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα