Μαρκογιαννάκης: Θα μπορούσε να έρθει κι ο Μιχαλολιάκος στην ψηφοφορία σιδηροδέσμιος

12:07 16/10/2013 - Πηγή: TNSite

Χθες οι φυλακισμένοι βουλευτές της Χ.Α. ζήτησαν άδεια για να βρεθούν στην ψηφοφορία, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον εισαγγελέα σε πρώτη φάση

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, είπε ότι οι συνάδελφοί του για τους οποίους ζητείται σήμερα η άρση, μπορούν να πάρουν, εάν θέλουν το λόγο

για πέντε λεπτά και να εξηγήσουν γιατί αντιδρούν στην απόφαση.

Είπε ότι για τρεις συναδέλφους του υπάρχει συζήτηση για άρση για θέματα άσχετα με την συγκεκριμένη υπόθεση και για τους άλλους τρεις ζητείται η άρση για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ανέφερε ότι θα μπορούσε να έρθει και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην ψηφοφορία εάν δεν του έλεγε όχι ο εισαγγελέας. Και είπε χαρακτηριστικά: "Φανταστείτε να συνοδεύεται ένας βουλευτής από δύο αστυνομικούς ή να είναι σιδηροδέσμιος και να προσέρχεται στη Βουλή. Το θέαμα δεν θα ήταν και τόσο κολακευτικό".

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 11.00.

Την περασμένη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε την άρση ασυλίας και για τους έξι βουλευτές..

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα (μόνο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Πολ. Ζησιμόπουλος ψήφισε "παρών") και αφορούσε τους Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλος και Στ. Μπούκουρα, για τους οποίους οι ανακριτές αναμένεται να ασκήσουν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Αφορούσε ακόμη τους Ηλ. Παναγιώταρο, Ηλ. Κασιδιάρη και Χρυσοβ. Αλεξόπουλο, των οποίων άλλες υποθέσεις εκκρεμούν από το καλοκαίρι.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα