Μανωλάς: "Νίκη με την Άντερλεχτ να προκριθούμε"

00:29 6/11/2013 - Πηγή: TNSite

Στον Θεό που είναι γερός και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπενφίκα ο Κώστας Μανωλάς.

Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως πλέον η ομάδα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και θέλει μια νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ για να το πετύχει.

"Είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη

φάση. Τώρα θέλουμε μόνο μία νίκη με Άντερλεχτ και θα προκριθούμε μετά από πολλά χρόνια στον επόμενο γύρο.

Αφιερώνω το γκολ που σημείωσα πρώτα από όλα στον Θεό που είμαι γερός και υγιέστατος και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ολυμπιακό", είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μανωλάς.

Σάμαρης: "Είχαμε ένα φανταστικό τερματοφύλακα σήμερα"

Από την πλευρά ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για την εμφάνιση του Ρομπέρτο: "Όλοι βγάλαμε ένταση και πάθος. Είχαμε κι ένα φανταστικό τερματοφύλακα σήμερα. Όλα τα παιδιά, ειδικά στην άμυνα, τα δώσαμε όλα και με το γκολ του Μανωλά πήραμε τη νίκη.

Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος όσων βιώνω, ίσως και καλύτερα γιατί θα δημιουργούσα περισσότερο άγχος στον εαυτό μου. Είναι φανταστικό που και παίζω εγώ καλά και η ομάδα προχωρά. Έχουμε δουλέψει καλά την προετοιμασία κι όλα τα παιδιά μπορούν να προσφέρουν.

Λόγω συγκυριών παίζουν μόνο 15-16 ποδοσφαιριστής. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Καλύτερα να παίρνουμε τις νίκες, παρά να παίζουμε καλά. Τώρα πάμε να παίξουμε στο Παρίσι, είδαμε πως η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία εκεί. Αν δεν τα καταφέρουμε εκεί, υπάρχει και το επόμενο ματς στο γήπεδό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα