Μάχες «αιωνίων» στα... γραφεία

12:07 6/6/2013 - Πηγή: TNSite
Οι τελικοί της Α1 άρχισαν και συνεχίζονται στα γραφεία πριν γίνει το πρώτο τζάμπολ την Παρασκευή.

Οι τόνοι μπορεί να μην έχουν ανέβει πολύ, ωστόσο οι τελικοί της Α1 άρχισαν στα… γραφεία. Η αρχή έγινε χθες στην κλήρωση για τους διαιτητές των δύο πρώτων αγώνων, συνεχίστηκε στην ΕΦΙΠ και δίνεται συνέχεια σήμερα στον αθλητικό δικαστή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέστη χθες στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν μετά το ματς του δευτέρου γύρου στο ΣΕΦ, όταν η πλευρά των «ερυθρολεύκων» είχε καταγγείλει

εισβολή του στα αποδυτήρια και απειλές κατά των διαιτητών. Παρών στη χθεσινή διαδικασία ήταν και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα στα γραφεία του αθλητικού δικαστή. Ο αθλητικός διευθυντής και βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού θα απολογηθεί (όχι αυτοπροσώπως, αλλά εγγράφως μέσω των δικηγόρων της ομάδας) για τα συνθήματά του κατά του Παναθηναϊκού στην επιστροφή της ομάδας από το Λονδίνο. Η πλευρά του Παναθηναϊκού επιθυμεί την παραδειγματική τιμωρία του Μίλαν Τόμιτς και θεωρεί πως η παρουσία του στο ΟΑΚΑ θα ανάψει τα αίματα στις εξέδρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με τη μία ομάδα να επιδιώκει τιμωρία στελεχών της άλλης, η μάχη έχει αρχίσει ήδη…

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα