Μαχαιρώθηκε αστυνομικός στην Πάτρα

23:01 19/12/2012 - Πηγή: TNSite
Ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στον Ολυμπιακό στην Πάτρα. Ο αστυνομικός

μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ακόμα ένας αστυνομικός δέχθηκε χτύπημα στο μάτι, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας οπαδός της Παναχαϊκής, ο οποίος έπεσε στο έδαφος κατά την προσπάθεια του να διαφύγει από το γήπεδο.

Άσχημη τροπή πήραν τα επεισόδια στο περιθώριο του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα με έναν αστυνομικό να μαχαιρώνεται και ενώ υπήρξαν άλλοι δύο τραυματίες, σύμφωνα με ΜΜΕ της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα το dete.gr αναφέρει πως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση μάλλον με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι. Μαχαιρώθηκε στην πλάτη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Επίσης έχει τραυματιστεί ένας ακόμη άνδρας της ΕΛ.ΑΣ., στο μάτι, αλλά πιο ελαφρά. Επίσης οπαδός της Παναχαϊκής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όταν στην προσπάθειά του να φύγει από τις κερκίδες, πήδηξε έξω από αυτές, βρέθηκε στο έδαφος και τραυματίστηκε στα πόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα