Μαχαιρίτσας: Ο Μπουλάς είναι μάθημα ζωής. Είμαι πολύ περήφανος

17:50 16/1/2014 - Πηγή: TNSite

Για τον διαχωρισμό μεταξύ έντεχνου και εμπορικού, για τον καλό του φίλο Σάκη Μπουλά, αλλά και για τα χρήματα που έχει βγάλει όλ΄αυτά τα χρόνια μίλησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΝΤΕΧΝΟΥ-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ:

«Δεν υπάρχει για μένα τέτοιος όρος. Τον θεωρώ θλιβερό. Ο Τσιτσάνης δηλαδή είναι άτεχνος και εγώ είμαι έντεχνος; Είναι βλακώδης ο όρος αυτός. Αυτά τα πράγματα εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Υπάρχουν όμορφα και άσχημα τραγούδια,

καλοί και κακοί τραγουδιστές σε όλες τις κατηγορίες. Το τραγούδι “Φωτιά στα Σαββατόβραδα” είναι εκπληκτικό. Αλλά υπάρχουν και τραγούδια στην έντεχνη κατηγορία, που είναι για να μασάς κουκιά και να φτύνεις! Κανένας τραγουδιστής δεν κρατά πολλά χρόνια, αν δεν αξίζει. Και ο Ρέμος είναι καλός, και η Βίσση είναι καλή αλλιώς δεν θα ήταν τόσα χρόνια στην επικαιρότητα, αν δεν “έλεγαν” τίποτα!»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ, ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανος φέτος για το Σάκη. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος και η παρουσία του είναι συγκλονιστική. Είναι μάθημα ζωής αυτό που μας κάνει κάθε μέρα. Λες δεν τελειώνει τίποτα, αν δεν τελειώσει! Μακάρι να ζήσει έτσι άλλα 10-15 χρόνια».

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:

«Από αυτές τις 50.000 ανθρώπους στο Καλλιμάρμαρο, ίσα ίσα που δεν μπήκα μέσα! Μόνο το ενοίκιο και ο ήχος του σταδίου ήταν 100.000!»

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ:

«Δεν έχουμε βγάλει τα δισεκατομμύρια, γιατί ούτε η διάρκεια ούτε τα μεροκάματα είναι τέτοια, και ούτε μπορείς να τα κρύψεις. Βγάζω ένα αξιοπρεπές μεροκάματο και αισθάνομαι άσχημα, γιατί πλέον τα πράγματα είναι περίεργα και το καταλαβαίνω!»

Τέλος, ξεκαθάρισε και τι ακριβώς συνέβη με το περιστατικό ανάμεσα σε Ψαριανό-Βαρβιτσιώτη και Ζουγανέλη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πολιτικοί είχαν πάει στην «Ακτή Πειραιώς» όπου εμφανίζεται, αλλά όταν εκείνος είπε από σκηνής «να φύγουν οι πολιτικοί», ο Βαρβιτσιώτης σηκώθηκε και έφυγε, ενώ ο Ψαριανός παρέμεινε:

«Παιδιά, ο Ζουγανέλης κάνει πλάκα! Πρέπει να είσαι εξοικειωμένος με το χιούμορ του Ζουγανέλη» τόνισε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, λέγοντας πως δεν πήρε χαμπάρι τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα