Κρούση για Γκοχού

07:56 16/6/2013 - Πηγή: TNSite
Οι αξιώσεις του Αμβούργου για τον Μάρκους Μπεργκ έχουν αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει (ή τουλάχιστον έτσι να αφήνει να διαρρεύσει προς τους… Γερμανούς) κι άλλες λύσεις για την επιθετική του γραμμή.

Ένας παίκτης που αρέσει κι έχει προσιτή τιμή είναι ο Ζεράρ Μπι Γκουά Γκοχού, που μένει ελεύθερος από την Ερτσίγεσπορ. Ο 24χρονος Ιβοριανός φορ, που φέτος είχε 19 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, έχει ήδη δεχτεί κρούση διερευνητικού

χαρακτήρα από το «τριφύλλι». Πάντως κι εκεί υπάρχουν δυσκολίες, καθότι ομάδες της Αγγλίας και της Γαλλίας τον έχουν βάλει στο μάτι και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο.

Σίγουρος ο Κουτρουμπής, δύσκολα ο Μόρας

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κουτρουμπή. Ο 22χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που αρχίζουν από τις 65.000 ευρώ το χρόνο.

Σε ό,τι αφορά στον Βαγγέλη Μόρα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο 32χρονος αμυντικός ζητεί 300.000 ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο και η διαφορά με τον Παναθηναϊκό είναι συνολικά 100.000 ευρώ. Αν δεν εξασφαλίσει το συμβόλαιο που επιθυμεί, θα παραμείνει στην Ελλάς Βερόνα, με την οποία άλλωστε έχει συμβόλαιο.

«Ζόρι» για τις αποδεσμεύσεις

Ο Παναθηναϊκός θέλει να… ξεφορτωθεί για οικονομικούς λόγους τα συμβόλαια των Βιτόλο και Τοτσέ και επιπλέον για αγωνιστικούς εκείνα των Μπουμσόνγκ, Φορναρόλι και Κουίνσι. Ωστόσο οι μέχρι τώρα συζητήσεις για τις αποδεσμεύσεις τους δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί ουδείς εξ αυτών μπορεί να βρει πρόταση με τα χρήματα που προβλέπονται στα συμβόλαιά τους με το «τριφύλλι», ενώ οι «πράσινοι» δεν θέλουν και δεν μπορούν να τους δώσουν μεγάλες αποζημιώσεις. Ο Νίκος Νταμπίζας, που έχει επωμιστεί αυτό το βάρος, θα προσπαθήσει να βρει λύση μέσα στο επόμενο διάστημα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα