Κρατήστε την τέχνη στο σώμα σας όμορφη για πάντα

17:08 8/5/2013 - Πηγή: TNSite
Τα Forever Ink είναι η πρώτη ειδικά σχεδιασμένη σειρά περιποίησης δέρματος με τατουάζ στο Ηνωμένο Βασίλειο που ήρθαν και στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα αναπτύχθηκαν από την Forest Laboratories UK Ltd σε συνεργασία με τον διάσημο Τattoo Αrtist Louis Molloy από τον οποίο υποστηρίζονται: «Ένα τατουάζ είναι μια επένδυση ζωής. Η εμπειρία 30 χρόνων μου έμαθαν ότι ένα ποιοτικό τατουάζ αξίζει την καλύτερη περιποίηση για να διατηρεί τη

ζωντάνια του. Γι’αυτό προτείνω τα Forever Ink σε όλους τους πελάτες μου».

Τα Forever Ink αποτελούν προϊόντα περιποίησης δέρματος για την φροντίδα νέων αλλά και παλαιότερων τατουάζ, βοηθώντας να παραμείνουν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου.

To Forever Ink Balm είναι μια κρέμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καταπραΰνει, να ενυδατώνει και να ενισχύει τη φυσική επούλωση του δέρματος μετά από ένα νέο τατουάζ. Ο μοναδικός συνδυασμός του με αντιβακτηριακό Mέλι Manuka, Πανθενόλη και Βιταμίνες Β & Ε θρέφει και προστατεύει, βοηθώντας την αποκατάσταση της υγείας του δέρματος. Η λεπτόρευστη χωρίς λάδι σύνθεσή του είναι απαλή και απορροφάται εύκολα αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα.

Το Forever Ink Shield είναι μια κρέμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καθημερινή περιποίηση και προστασία του δέρματος με τατουάζ. Η μοναδική πλούσια σύνθεση με Βιταμίνες και Αντιοξειδωτικά συστατικά προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ο δείκτης προστασίας SPF 45 προστατεύει αποτελεσματικά από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που σταδιακά προκαλούν εξασθένιση του χρώματος.

Η μοναδική Ink Lock Τechnology προστατεύει και σφραγίζει εσωτερικά το χρώμα των τατουάζ διατηρώντας τα ζωηρά για πάντα.

Για να μάθετε περισσότερα ελάτε στο περίπτερό μας στο 7ο Αthens International Tattoo Convention 2013, Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου Τae Kwon Do 10-11-12 Mαΐου.

Μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.

Aποκλειστικός Αντιπρόσωπος : ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ, Λ.Ιωνίας 166, 11144 Αθήνα, Τηλ: 210 2014306.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα