Κρατερός Κατσούλης: Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάζω

13:50 16/9/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχωρεί συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και μιλάει για την κόρη του Αέλια.Ο ερχομός της μικρής Αέλιας έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή τους.

«Είμαστε τυχεροί, διότι είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Είμαστε κοντά της και προσπαθούμε να έχουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε μαζί της. Είναι απίστευτα τα πράγματα που ζεις μέσα από τα μάτια και τη ζωή ενός παιδιού».

Ο Κρατερός είναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με το παιδί τους. «Κάνω τα πάντα. Μάλιστα κάποια

εποχή είχα πει πως το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάζω» λέει γελώντας στο People. Μιλά με ενθουσιασμό για την κόρη του.

«Μοιάζει και στους δύο, με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικά πράγματα. Είναι στιγμές που είναι ίδια η Κατερίνα, ενώ υπάρχουν και στιγμές που είναι ίδια εγώ».

Το όνομα Αέλια είναι το θηλυκό του «αέλιος», που στην ομηρική γλώσσα είναι ο ήλιος. «Θέλαμε να βρούμε για το κοριτσάκι μας ένα όνομα που να είναι ξεχωριστό, καλότυχο, εύηχο, μελωδικό και θηλυκό. Θεωρήσαμε πως το “Αέλια”, ένα φωτεινό και χαρούμενο όνομα, είναι αυτό που ταιριάζει σε αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως πρωτογενή χαρακτήρα του παιδιού. Αέλια είναι η ηλιακή ακτινοβολία».

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα