Κωστόπουλος για Λάτσιο - Μενεγάκη και τη διαμάχη

16:26 30/1/2014 - Πηγή: TNSite

Η είδηση για τη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και οι λεπτομέρειες για τις οικονομικές εκκρεμότητες που δημοσιεύθηκαν σε καθημερινή εφημερίδα, αποτέλεσαν μια ακόμα αφορμή για σχόλια από την ομάδα της εκπομπής «Πρωινό Mou» το πρωί της Πέμπτης.

Αρχικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «εξήγησε»: «Αυτό που "λέει" ο Λάτσιος στη Μενεγάκη,

δηλαδή, είναι ότι "εγώ δούλευα, έβγαζα λεφτά και τα έβαζα στην οικογένεια, ενώ εσύ δούλευες και τα έβαζες στην άκρη για να αποταμιεύεις"».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε στη συνέχεια: «Όταν κάποιος πάει να ζητήσει κάτι, όταν έχεις μία διεκδίκηση δηλαδή, πας με "μαξιμαλιστικές" απαιτήσεις και πολλές φορές εμπεριέχεις μέσα σε αυτά που γράφεις απίστευτες ανακρίβειες. Δεν μιλάω για τον Λάτσιο, αλλά ένας που διεκδικεί λεφτά για να πάρει πέντε, ζητάει διακόσια πέντε. Κι αυτό το ξέρω γιατί το έχω φάει στη "μάπα" τον τελευταίο καιρό», ενώ έδωσε και τη δική του απάντηση σε όσα ακούστηκαν, ότι με τις δηλώσεις του στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Τετάρτης, πήρε θέση υπέρ του Γιάννη Λάτσιου: «Δεν παίρνω το μέρος κανενός γιατί δεν με ενδιαφέρει. Σε ξένες οικογένειες, ο καθένας το σπίτι του έχει τα δικά του. Κι εσύ που το έγραψες, να κοιτάς το σπίτι σου. [...] Εγώ δεν ξέρω αν η Ελένη ή ο Γιάννης οφείλει χρήματα και τι κάνει. Τους αγαπάω και τους δύο και λυπάμαι -αν λυπάμαι για κάτι, είναι που δεν βρέθηκε λύση προ δικαστηρίου. Εγώ ξέρω ότι είχαν φτάσει σε μία συμφωνία για να τελειώνουν χωρίς δικαστήρια και, τελευταία στιγμή, για κάποιους λόγους, "έσπασε" αυτή η συμφωνία».

Δες στο στιγμιότυπο:

πηγη: www.yupiii.gr

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα