Κωστόπουλος: Δεν πήγα στον Ζουγανέλη επειδή θα ήταν ο Λιάγκας!

13:16 28/1/2014 - Πηγή: TNSite

Το παραδέχτηκε τελικά ο Πέτρος Κωστόπουλος ότι αν και είχε σχεδιάσει να πάει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των Διονύση Σαββόπουλου, Γ. Ζουγανέλη, Λ. Μαχαιρίτσα και Σάκη Μπουλά, δεν πήγε επειδή ένας συνεργάτης του, του είπε ότι θα είναι εκεί και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν ήρθε εδώ ο Γιάννης ο Ζουγανέλης, δεν υποσχέθηκα ότι θα πάω; Δεν πήγα όμως, διότι με πήρε τηλέφωνο ένας συνεργάτης μου και μου είπε: ''Ξέρεις εκεί που θα πας θα είναι και ο Λιάγκας!’’ και του λέω κι εγώ ''Μια χαρά! Δεν έγινε και τίποτα!’’. Μετά από λίγο ο συνεργάτης μου,

ο οποίος είναι δαιμόνιος, πήρε το μαγαζί και έμαθε από το μαγαζί ότι αυτό είχε κυκλοφορήσει στους χώρους των δημοσιογράφων, των φωτογράφων, των καναλιών και σκέφτηκα αμέσως με μια τραγικότητα ότι εκεί πέρα επί μια εβδομάδα θα έχουμε ''κοίταξε δεν κοίταξε!'' Όλο αυτό το πράγμα θα ήταν μια σαβούρα ας πούμε, όποτε πήραμε απόφαση με την κυρία Μπαλατσινού, ''ας το καλύτερα''», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στη συνέχεια όταν ο συνεργάτης του Άρης Καβατζίκης τον ρώτησε αν θα τον πείραζε ακόμα κι αν δεν ήταν κάμερες εκεί, ο παρουσιαστής είπε:

«Όχι βέβαια! Πλάκα κάνεις;! Και θα μίλαγα και θα λέγαμε και χαζομάρες και ότι θέλαμε! Αλλά δεν θέλω να πάω κάπου με σοβαρούς ανθρώπους και να διαρρεύσει!»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα