Κόντρα Περρή – Αρναούτογλου για τους καλεσμένους

20:08 17/12/2013 - Πηγή: TNSite

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στον ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Βαγγέλη Περρή και τον Θέμο Αναστασιάδη και όλα αυτά για τους καλεσμένους που θα έχουν στις εκπομπές τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου όταν και ο Αρναούτογλου και το δίδυμο του «Όλα Τρέλα», ήθελαν να έχουν καλεσμένη την Ραχήλ Μακρή. Οι δύο εκπομπές κονταροχτυπήθηκαν για το ποια θα έχει την αποκλειστικότητα, αφού η βουλευτής Κοζάνης είχε πει το «ναι» και στους δύο.

Λύση

στην κόντρα έδωσε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Δεν ήταν όμως η μοναδική μάχη που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο εκπομπές, αφού πριν από λίγες μέρες σφάχτηκαν και για το ποιος θα έχει πρώτος καλεσμένη την Ειρήνη Μερκούρη.

Η τραγουδίστρια, που φέρεται να έχει αποφασίσει να κλειστεί σε μοναστήρι, ακύρωσε την τελευταία στιγμή την εμφάνισή της στην εκπομπή «Όλα Τρέλα» και προτίμησε να εμφανιστεί στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το άδειασμα για την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν μεγάλο και φυσικά ο Βαγγέλης Περρής δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη φέρεται να ασπάζεται τον μοναχικό βίο κατά σύμπτωση λίγο προτού κυκλοφορήσει το νέο της cd. Στο προηγούμενο κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που την παρουσίαζε ανορεκτική και ευτυχώς που η δισκογραφία της δεν έχει μεγάλη συχνότητα γιατί πλέον έχουν μείνει ελάχιστες επιλογές εντυπωσιασμού», έγραψε στην στήλη του στο Πρώτο Θέμα.

Η ρίζα της κόντρα ανάμεσα στις δύο εκπομπές είναι πιο βαθειά, αφού υπάρχει προσωπική κόντρα ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Βαγγέλη Περρή από πέρσι.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα