Κόντρα Καμίνη - Κασιδιάρη: Την πόλη δεν την κυβερνάνε οι τραμπούκοι - Ούτε τις ψήφους των Πακιστανών δεν θα πάρεις

20:29 2/5/2013 - Πηγή: TNSite

Ο ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται να ασκήσει μήνυση εναντίον του εκλεγμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, μέσω του κεντρικού τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

βουλή πρέπει να άρει την ασυλία του", είπε ο Γιώργος Καμίνης μιλώντας στον ALPHA και τόνισε ότι η βουλευτική ασυλία δεν προστατεύει την αυθαιρεσία.

"Εγώ

άκουσα ότι παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι οπλοφορεί. Άκουσα βρισιές. Άκουσα πράγματα που δεν μπορώ να επαναλάβω. Δεν έπρεπε ο άνθρωπος αυτός να παρεισφρήσει στο δημαρχείο", σημείωσε για την απόπειρα επίθεσης του Γιώργου Γερμενή εναντίον του.

Ερωτηθείς εάν η αστυνομία ενήργησε σωστά, απάντησε ότι στο Σύνταγμα η αστυνομία έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, ωστόσο στον Κόμβο Αλληλεγγύης υπήρξε αδράνεια και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη του το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.

Έκανε λόγο για μεγάλη νίκη της δημοκρατίας, επισημαίνοντας πως την πόλη δεν την κυβερνούν οι τραμπούκοι και η αυθαιρεσία αλλά η δημοκρατία.

"Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι η προστασία της μαφίας και όχι της δημοκρατίας", υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στα συσσίτια που είχε διοργανώσει η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα, είπε ότι από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι δεν θα δώσει άδεια σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης."Αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα".

"Δεν είχαν ζητήσει άδεια από το δήμο. Το μόνο που δεν χρειάζεται άδεια είναι η διαδήλωση. Δεν θα μας μάθει και Συνταγματικό Δίκαιο η Χρυσή Αυγή. Άδεια για τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν δίνουμε. Σήμερα δόθηκε μία μάχη και κερδήθηκε. Είδαμε ότι την πόλη δεν την κυβερνάνε οι τραμπούκοι, αλλά η εκλεγμένη δημοκρατική δημοτική αρχή", τόνισε.

Κασιδιάρης: Ενοχλεί που είμαστε το μόνο ανερχόμενο κόμμα

Νομικά κατά των ανδρών της προσωπικής φρουράς του Γιώργου Καμίνη αλλά και του ίδιου του δημάρχου Αθηναίων θα στραφεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής.

Με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να σχολιάζει το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο παλιό Φρουραρχείο, ο βουλευτής μίλησε με σκληρά λόγια κατά του δημάρχου Αθηναίων.

"Ο Καμίνης είναι ένα τίποτα. Στις επόμενες εκλογές δεν θα πάρει ούτε τις ψήφους των Πακιστανών. Ο κ. Γερμενής ως βουλευτής αλλά όπως και κάθε απλός πολίτης έχει δικαίωμα να πάει στον δήμαρχο και να διαμαρτυρηθεί. Ήθελε να του θέσει το μείζον ζήτημα ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν μέλη της Χρυσής Αυγής και απλούς πολίτες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με το περιστατικό σχολίασε πως ο Γιώργος Γερμενής δεν ήταν οπλισμένος, αλλά τα μοναδικά όπλα που υπήρχαν ήταν αυτά των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Γιώργου Καμίνη.

"Στην προκειμένη περίπτωση τα μόνα όπλα που υπάρχουν είναι αυτά των αστυνομικών του κ. Καμίνη που διέπραξαν σοβαρά αδικήματα και για αυτόν τον λόγο θα τους υποβληθεί μήνυση. Ορισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν οπλοφορία γιατί έχουν ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. ότι είναι στόχοι τρομοκρατών", παρατήρησε.

Αρνήθηκε επίθεση του βουλευτή Γιώργου Γερμενή σε ανήλικο κορίτσι, τονίζοντας πως δεν δεν δέχτηκε κανένα χτύπημα από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κανένα παιδί.

"Ο μόνος τσαμπουκάς και η μόνη βία είναι από την Αστυνομία εις βάρος μας. Μας έκαναν επίθεση με χημικά όταν πήγαμε να δώσουμε τρόφιμα στο Σύνταγμα. Δεν χρειαζόταν καμία άδεια από τον κ. Καμίνη. Δεχτήκαμε μια βάναυση επίθεση από την Αστυνομία.

Ήδη συντάσσεται μήνυση σε βάρος των αστυνομικών και του κ. Καμίνη ως ηθικού αυτουργού και κατά αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για τα χημικά που έριξαν σε βάρος απόρων και μελών της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα", υπογράμμισε.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα