Κοντά στον ΑΝΤ1 ο Αρναούτογλου

17:43 5/8/2013 - Πηγή: TNSite

Πολύ δυναμικά φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο ΑΝΤ1 να μπει στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Aπό μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ένταξη της Ναταλίας Γερμανού στο δυναμικό του καναλιού, οι υπεύθυνοι φαίνεται πως έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε ένα ακόμα μεγάλο τηλεοπτικό όνομα, αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupiii, o ANT1 έχει εξασφαλίσει

για τη νέα σεζόν τα δικαιώματα δύο ακόμη μεγάλων talent shows (εκτός του DWTS 4 και του YFSF, που ήδη ανήκουν στα επιτυχημένα προγράμματα του καναλιού). «Έτσι, λογικά σκεπτόμενοι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σκέφτηκαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για ένα από τα δύο νέα τους projects, πιθανότατα για το “The Voice”.

Ο ίδιος είναι άλλωστε πολύ έμπειρος και έχει δοκιμαστεί σχεδόν σε κάθε είδος τηλεοπτικού προγράμματος. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει φυσικά και η φιλική σχέση που έχει ο Γρηγόρης με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Άλλωστε, ο Γρηγόρης είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Mega και, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αποτελεί μια από τις πλέον αναμενόμενες επιλογές για τον σταθμό. Βέβαια, αυτή τη σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε πολλές εκπλήξεις!» λέει πηγή του Yupiii, προσθέτοντας: «Αν πάντως ο ΑΝΤ1 αποκτήσει τελικά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ναταλία Γερμανού, θα δυναμώσει πολύ την prime time ζώνη του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία του συνέντευξη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις για το τι ακριβώς θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Έχω πολλή όρεξη για τηλεοπτική δουλειά. Βλέπεις στα 39 μου χρόνια το μόνο που νιώθω έντονα είναι διάθεση, κέφι και έχω πραγματικά πολλή όρεξη για δημιουργία. Πίστεψέ με, αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε, λόγω διάθεσης, θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε: από late night show μέχρι πρωινό».

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα