«Κολλάνε» οι διαδικασίες στον Άρη

11:50 19/4/2013 - Πηγή: TNSite
Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν προχωράει η διαδικασία-εξπρές που ακολουθείται για τις εκλογές στην διοίκηση του Άρη, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Για αυτό τον λόγο δημιουργούνται ερωτηματικά για τον αν είναι αναγκαία για την επιβίωση του συλλόγου και τα υπονοούμενα σχετικά με το ποιον ή ποιους εξυπηρετεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο πρώτος λόγος αφορά τον οικονομικό έλεγχο που διενεργείται στην «κίτρινη» ΠΑΕ, τα αποτελέσματα

του οποίου αναμένονται τον επόμενο μήνα και υποστηρίζεται πως πρώτα πρέπει να βγει το πόρισμα και μετά να γίνουν οι εκλογές.

Η δεύτερη ένσταση έχει να κάνει με τον ελάχιστο χρόνο ο οποίος δίδεται για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων. Θεωρείται περιορισμένος ο χρόνος για όσους θέλουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους και πρέπει να δοθεί ένα εύλογο χρονικό περιθώριο, ώστε όλοι όσοι επιθυμούν να μπορούν να προετοιμαστούν χωρίς να υφίστανται πίεση.

Η τρίτη ένσταση αφορά την απόφαση για το άρθρο 99 η οποία αναμένεται στα τέλη Μαΐου. Υποστηρίζεται ότι μια απόφαση για το άνοιγμα της διαδικασίας θα αλλάξει τα δεδομένα της ΠΑΕ και το οικονομικό προφίλ της εταιρείας και ενδεχομένως να προσελκύσει κι άλλους ενδιαφερόμενους.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα