Κλεμμένα Όνειρα: Πεθαίνει η Φαίη στην αγκαλιά του Σταύρου;

23:08 6/11/2013 - Πηγή: TNSite

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Κλεμμένα όνειρα, με κεντρικά πρόσωπα του δράματος τη Φαίη και τον Σταύρο. Ειδικά τον Σταύρο, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει δύο τραγικά γεγονότα.

Ο βαρύς τραυματισμός της Βίκυς ήδη τον έχει τσακίσει ψυχικά και στη συνέχεια η τύφλωσή της έρχεται να τον αποτελειώσει. Ωστόσο αυτά δεν είναι τα μόνα. Η Φαίη θα είναι αυτή που θα τον κάνει να φτάσει στην απόλυτη απελπισία και ένα βήμα πριν παραιτηθεί ολοκληρωτικά από τη ζωή. Θα δούμε λοιπόν τη Φαίη να έρχεται σιγά-σιγά όλο και πιο κοντά

στο θάνατο. Μπορεί ο Αρης να τράβηξε το περιδέραιο με το δηλητήριο από το λαιμό της για να μην ενοχοποιηθεί, όμως η ζημιά έχει γίνει και αυτό δεν αλλάζει όσο κι αν ο Αρης το έχει μετανιώσει. Η Φαίη λοιπόν αρχίζει να έχει πολύ περίεργα συμπτώματα.

Οι μέρες περνάνε και η κατάστασή της γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οσο καιρό μένει η Βίκυ στο νοσοκομείο και ο Σταύρος λείπει αρκετά από κοντά της, η Φαίη αρχίζει να παθαίνει πολλές κρίσεις. Μάλιστα, μια κρίση γίνεται μπροστά στον Σταύρο, όταν τον συνοδεύει στο νοσοκομείο για να δουν τη Βίκυ. Οι γιατροί του νοσοκομείου ανησυχούν και τη βάζουν να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο Σταύρος, από την άλλη, δεν δίνει την κατάλληλη σημασία, καθώς τη συγκεκριμένη στιγμή έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει, την υγεία της Βίκυς αλλά και τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ετσι δεν μαθαίνει ποτέ τι ακριβώς έχει η Φαίη, αλλά και η ίδια από την πλευρά της, βλέποντας τον άνθρωπο που αγαπά να βασανίζεται καθημερινά από πολλά προβλήματα, δεν θέλει να τον επιβαρύνει κι άλλο ψυχολογικά. Δεν θέλει να του δώσει μια ακόμη στενοχώρια. Η απόφασή της είναι να κρατήσει τους πάντες μακριά από τα προβλήματα υγείας της. Τους πάντες όμως! Και να αναλάβει η ίδια να τραβήξει όλο το μαρτύριο των...

πηγη: tv-24.gr

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα