Κιτρινόμαυρη αντεπίθεση

16:01 11/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η θέρμη με την οποία έχει πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ είναι πρωτοφανής. Ο «τίγρης» έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για το μέλλον της ομάδας, όχι μόνο αυτής του ποδοσφαίρου, αλλά και των υπολοίπων τμημάτων, με στόχο τη δημιουργία ενός συλλόγου που όλα του τα τμήματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα «στεγάζονται».

Ο Μελισσανίδης είχε και χθες συνεχείς επαφές με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο και τον Αλέξη Αλεξίου για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου εν όψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής. Γίνεται προσεκτική

επιλογή των ανθρώπων που προορίζονται να στελεχώσουν την ΑΕΚ, μιας και από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής θα προκύψει και η ομάδα ανθρώπων που θα πάρει τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας στα χέρια της, καθώς όλα δείχνουν… πτώχευση. Μάλιστα η απόφαση αυτή αναμένεται να ληφθεί στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης και να μην καθυστερήσει κι άλλο. Δεν υπάρχει, άλλωστε, άλλος δρόμος από τη στιγμή που οι Supporters συντάσσονται με τον Μελισσανίδη και ο Νίκος Νοτιάς αδυνατεί να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ εφόσον παίξει στη Football League.

ΑΕΚ ή… εξωτερικό

Οι περισσότεροι από τους νέους παίκτες της ΑΕΚ έχουν λάβει εμμέσως το μήνυμα πως είναι ευπρόσδεκτοι στη νέα προσπάθεια που θα αρχίσει, πιθανότατα από την τρίτη κατηγορία. Και η πλειοψηφία τους, παρότι δεν θα δεσμεύεται με κανένα συμβόλαιο σε περίπτωση πτώχευσης, δείχνει έτοιμη να την ακολουθήσει σε αυτή την… επανεκκίνηση. Το μοναδικό «παράθυρο» που αφήνουν κάποιοι παίκτες έχει να κάνει με την προοπτική να αγωνιστούν στο εξωτερικό, εφόσον προκύψει κάποια καλή πρόταση.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα