Κελέτσι Ιχιανάτσο, ο νέος... Σικαμπάλα!

14:01 14/11/2013 - Πηγή: TNSite
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Κελέτσι Ιχιανάτσο, τον οποίο φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Κώστας Λαγωνίδης στο πρόσφατο Μουντιάλ Κάτω των 17 ετών, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αλγερίας.

Το "παρών" - μαζί με απεσταλμένους όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων – έδωσε πριν από λίγο καιρό ο έμπειρος Έλληνας σκάουτερ του ΠΑΟΚ, στο Μουντιάλ που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα allnigeriasoccer.com,

οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Κελέτσι Ιχιανάτσο.

Πρόκειται για 17χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως "δεκάρι" και ανήκει στην ερασιτεχνική ομάδα της Νιγηρίας Taye Academy Owerri. Η σπουδή του ΠΑΟΚ να ενδιαφερθεί και να προσπαθήσει -στη συνέχεια- να αποκτήσει τον ταλαντούχο νεαρό, προσιδιάζει στην περίπτωση του Αιγύπτιου Σικαμπάλα που είχε έρθει πριν έντεκα χρόνια ως σούπερ ταλέντο για να ταρακουνήσει τα... λιμνάζοντα νερά της Τούμπας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να κερδίσει το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας" της διοργάνωσης και ο Δικέφαλος του Βορρά έχει να ανταγωνιστεί συλλόγους από τη Γερμανία και την Ισπανία για την απόκτησή του, αλλά κυρίως, την Άρσεναλ, η οποία φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον, σύμφωνα επίσης με την ίδια ιστοσελίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η αγοραστική αξία του διεθνούς άσου αξίζει τα 700.000 ευρώ, όμως η αγοραπωλησία μπορεί να γίνει με ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ.

Οι Αλγερινοί υποστηρίζουν πως ο Χρήστος Σαββίδης (πρώην εκπρόσωπος του Ολαϊτάν) έχει εξουσιοδοτηθεί για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μέσα στις επόμενες με τον επικεφαλής της ομάδας μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη.

Ο Κώστας Λαγωνίδης είχε την ευκαιρία να δει τον Ιχιανάτσο σε δύο αγώνες, όπου η Νιγηρία ήρθε ισόπαλη (3-3) με τη Σουηδία και επικράτησε με σκορ 5-0 του Ιράκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-17 ετών.

Πηγή: sport-fm.gr

News

Keywords
Τυχαία Θέματα