«Κατσάδιασε» τους παίκτες ο Μόγιες

11:43 11/12/2013 - Πηγή: TNSite
Στα χνάρια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βαδίζει ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εφάρμοσε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Σαχτάρ την τακτική που ακολουθούσε ο προκάτοχός του, «κατσαδιάζοντας» τους παίκτες για να τους τονώσει ψυχολογικά.

Ερωτηθείς για το αν στην ανάπαυλα μίλησε σκληρά στους παίκτες του για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μόγιες δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, αυτός είναι το τρόπος που χρησιμοποιώ από τη μέρα που ήρθα».

«Χρειαζόμαστε

να κερδίζουμε τα παιχνίδια και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά σε αυτή την... ενθάρρυνση. Κάναμε καλύτερες πάσες, μετά το τραγικό πρώτο ημίχρονο. Νομίζω όμως πως δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά από τα παιχνίδια με την Έβερτον και τη Νιούκαστλ. Σήμερα βάλαμε το γκολ. Σε εκείνα τα παιχνίδια τα έβαλαν οι αντίπαλοί μας», θέλησε να επισημάνει στη συνέχεια.

«Τερματίσαμε στην πρώτη θέση του ομίλου και αυτό θέλαμε. Ξέραμε ότι είχαμε προκριθεί αλλά θέλαμε τη νίκη».

Αναφορικά με τον αν η Γιουνάιτεντ είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σκωτσέζος τόνισε: «Από μόνη της η ομάδα θεωρείται ένα από τα φαβορί, αλλά νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται, όσο προχωράμε στη διοργάνωση. Για μία ομάδα σαν τη Γιουνάιτεντ, πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε τον τίτλο».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα