Κατηγορείται ότι μαχαίρωσε το φίλο της

23:49 8/9/2013 - Πηγή: TNSite
Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών ότι στο Π.Γ.Ν. Πατρών, νοσηλεύεται 68χρονος ημεδαπός τραυματισμένος από μαχαίρι στο θώρακα.

Για τη

διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε άμεσα έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, από την οποία προέκυψε ότι την ίδια ημέρα (7-9-2013) πολύ νωρίς το πρωί, ο 68χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι οικιακής χρήσης, μέσα στο σπίτι του, από την 31χρονη με την οποία διατηρεί φιλική σχέση.

Η φερόμενη ως δράστιδα μετέφερε τον παθόντα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος στην μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια αποχώρησε.

Για τον ανεύρεση της 31χρονης, έγιναν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της χθες το βράδυ στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στα Ζαρουχλαιίκα Πατρών και τη σύλληψη της.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα