Κατερίνα Καραβάτου: Η «καυτή» εμφάνιση πριν την πρεμιέρα και τα καρφιά στη Μενεγάκη!

00:28 5/10/2013 - Πηγή: TNSite

Με σορτσάκι, γόβα και πολύ σακάκι η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μια μέρα πριν από τη πρεμιέρα της στον Alpha! Η είσοδός της εντυπωσιακή!

Με τις ποδάρες της να πρωταγωνιστούν καθ όλή τη διάρκεια της συνέντευξης η παρουσιάστρια έδειξε πως εκτός από πολύ καλή στη δουλειά της, προσέχει και τον εαυτό της αφού έχει χάσει τα περιττά κιλά!

Μέσα σε όλα η Καραβάτου ρωτήθηκε από τη Νίτσα και για το πώς ένιωσε όταν της ανακοίνωσαν το τέλος της από τον Alpha!

Βέβαια η οικοδέσποινα φρόντισε να της συμπαρασταθεί λέγοντας πως ακόμα και εκείνη δεν ήξερε αν θα συνεχίσει: «μου είπαν ή αλλάζεις ζώνη ή πας σπίτι σου!!!»

Τρομερή αποκάλυψη! Και άντε μετά να ζήσει την οικογένεια της ως άνεργη πλην εκατομμυριούχα!

Η Κατερίνα είπε ότι της ήρθαν όλα ξαφνικά ενώ πρόσθεσε πως τώρα έχει πάρει μαθήματα από όλα αυτά που της συνέβησαν: «Προχωρώ με τις ίδιες ιδέες και αξίες όμως είμαι λιγότερο αφελής και συναισθηματική με άτομα που δεν πιστεύω πια! Τους κρατώ όλους σε μια απόσταση!»

Τέλος έριξε και το καρφί της σε ότι αφορά την επιστροφή της στον Alpha λέγοντας: «Ήταν λίγο περίεργα που ήρθα πάλι εδώ άλλα ήρθα υπο άλλη διεύθυνση!» Τι εννοεί; Πως η Ρούλα Κορομηλά αντικαταστάθηκε από την Ζήνα Κουτσελίνη και όλα πια είναι διαφορετικά..,.

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα