Καλλονή -Ατρόμητος 0-1

22:29 30/9/2013 - Πηγή: TNSite

Με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου, στο 61ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 στο ΟΑΚΑ, της (τυπικά) γηπεδούχου Καλλονής, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής.

Την εσχάτη των ποινών, είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα, στο 60, ο Ματίας Ιγκλέσιας, από τον τερματοφύλακα της Καλλονής, Γιάννη Σιδεράκη, ο οποίος δεν πρόλαβε την μπάλα, και προσπαθώντας να την μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο, ανέτρεψε τον Αργεντινό μέσο του Ατρόμητου, δεξιά στην περιοχή του.

Πρώτη εκτός έδρας για τους Περιστεριώτες,

που είδαν δύο φορές τα δοκάρια του Σιδεράκη να σταματούν την προσπάθειά τους, για γκολ!

Αρχικά στο 11ο λεπτό, ο Ούμπιντες με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη, ο οποίος με εκπληκτική εκτίναξη ακούμπησε την μπάλα, ενώ στο 74΄, ο Ιγκλέσιας επίσης είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ.

Οι συνθέσεις:Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης (71' Σιλιγαρδάκης), Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία (71' Περόνε), Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκόμεζ (56' Γκάσιτς), Καζάκης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης (37' Νάστος), Γιαννούλης, Καραγκούνης (79' Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (67' Μπρίτο), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα