Και η Ελληνική τράπεζα στην Πειραιώς

16:20 24/3/2013 - Πηγή: TNSite

Στην τράπεζα Πειραιώς καταλήγει και η τρίτη κυπριακή τράπεζα, που έχει παρουσία στη χώρα μας. Πρόκειται για την Ελληνική, η οποία περνάει στον όμιλο του Μιχάλη Σάλλα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο bank run. Οι εξελίξεις από τη Λευκωσία, όπου βρίσκονται στελέχη της Περαιώς και συνεχίζουν τις συνομιλίες με την Κεντρική Τράπεζα

της Κύπρου, επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα του news.gr, ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει βρεθεί λύση για το θέμα, παρά τα όποια εμπόδια προέκυψαν στην υλοποίηση της συμφωνίας, και τα οποία δεν επιβεβαιώνει επίσημα η τράπεζα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν ιδιαίτερες σκληρές, κατόπιν των απαιτήσεων της κτπριακής πλευράς. Οι δύο πλευρές περιμένουν πλέον τις εξελίξεις στο αποψινό Eurogroup για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία και να προχωρήσουν στιςανακοινώσεις.

Η Ελληνική Τράπεζα άρχισε τη λειτουργία της το 1976. Συγκαταλέγεται στους μεγάλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς της Κύπρου με δίκτυο πέραν των 80 καταστημάτων στην Κύπρο και 29 στην Ελλάδα και ανθρώπινο δυναμικό που υπερβαίνει τα 2.000 άτομα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Η Ελληνική Τράπεζα λειτούργησε το πρώτο καταστήμα στην Αθήνα το 1998 και ως στο τέλος του 2009 λειτουργούσε συνολικά 29 καταστήματα, στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Στην Ελλάδα λειτουργεί και η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Ελληνική Ασφαλιστική Πρακτόρευση ΕΠΕ συμβάλλει στην παροχή ευρύτερου φάσματος υπηρεσιών και προϊόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα