Ιστορίες πληρωμένου έρωτα: Τα μεγάλα κρεβάτια των ροζ μοντέλων και των VIPs

21:43 15/3/2013 - Πηγή: TNSite

Στα «δίχτυα» κυκλωμάτων πορνείας πέφτουν Ελληνίδες καλλονές, ανάμεσά τους πολλά μοντέλα, που από συνοδοί ανδρών σε βραδινά επαγγελματικά ραντεβού καταλήγουν σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων με κροίσους που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμα και 5.000 ευρώ για μία βραδιά.
Ο θόρυβος ο οποίος προκλήθηκε από την υποτιθέμενη σύλληψη για πορνεία γνωστού μοντέλου -συνεργάτιδα τηλεοπτικής εκπομπής- που, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤτΚ», έπεσε θύμα ανακριβών δημοσιευμάτων, έφερε για άλλη μία φορά στην επιφάνεια τη «σκοτεινή» πλευρά του κόσμου της πασαρέλας. Ενας κόσμος όχι αγγελικά πλασμένος, καθώς δεκάδες καλλίγραμμα -ακόμη και 18χρονα- κορίτσια, μαγεμένα από τα φλας της δημοσιότητας, αφήνονται στα χέρια και τις ορέξεις «μάνατζερ», όπως συστήνονται, που τους υπόσχονται «δόξα και χρήμα».

Οι κοπέλες καλούνται να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις των ανδρών ταξιδεύοντας στα νέα στέκια της VIP πορνείας. Σε «Μέκκα των ροζ κυκλωμάτων» έχουν εξελιχθεί το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και η Λάρνακα της Κύπρου. Και αυτό γιατί προσφέρουν στους «επώνυμους» Ελληνες πελάτες και στις καλλονές που τους συνοδεύουν την ασφάλεια ότι βρίσκονται μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.
Τα χλιδάτα ξενοδοχεία των δύο πόλεων επισκέπτονται όχι μόνο μοντέλα από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλες τις χώρες των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης. Μεταξύ αυτών περσόνες που κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Οσο πιο γνωστή στην κοινή γνώμη της χώρας της είναι μια κοπέλα τόσο πιο υψηλό είναι το «μεροκάματό» της.

Η τιμή ενός μοντέλου που έχει στο βιογραφικό του τίτλους ομορφιάς και το όνομά του έχει φιγουράρει σε τίτλους περιοδικών μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4.000-5.000 ευρώ το βράδυ, ενώ μια εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία όμως δεν είναι δημοφιλής, αμείβεται από 200 έως 500 ευρώ, ανάλογα με τη… γαλαντομία του πελάτη. Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνεται το κέρδος των κυκλωμάτων.

Αξιόπιστες πηγές του «ΤτΚ» επισημαίνουν ότι στην Ελλάδα τα κυκλώματα πορνείας αυτού του επιπέδου είναι αφανή, με συνέπεια οι διωκτικές αρχές να μην μπορούν να «δέσουν» τα στοιχεία εις βάρος τους, διότι όλα γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε η σύνδεση ανάμεσα στα κορίτσια και τους ενδιαφερομένους να φαίνεται σαν μια γνωριμία ανάμεσά τους ή σαν κεραυνοβόλος έρωτας.
Η πιο συνηθισμένη μέθοδος των υπεράνω υποψίας μαστροπών, που αυτοπροσδιορίζονται ως «μάνατζερ», είναι να πλησιάζουν ανερχόμενα μοντέλα -κάποια από αυτά έχουν κάνει φωτογραφήσεις για έντυπα- και να τα καλούν σε δεξιώσεις ή privé δείπνα. Εκεί τα συστήνουν σε εύπορους άνδρες που ενδιαφέρονται για γνωριμίες και τους προτείνουν να τους συνοδεύσουν σε μια επαγγελματική συνάντηση έναντι αδράς αμοιβής.
«Το ένα ραντεβού φέρνει το άλλο και έτσι οι κοπέλες γίνονται πολύ γρήγορα μέλη των αφανών κυκλωμάτων. Οταν περάσει ο καιρός δεν συνευρίσκονται μόνο με VIPs. Κι αυτό διότι τις περισσότερες φορές το εύκολο χρήμα τις κάνει πιο ελαστικές κι έτσι δέχονται να κλείσουν ραντεβού και με άνδρες μικρότερου οικονομικού βεληνεκούς που γνωρίζουν τους “μάνατζέρ” τους και μπορούν να πληρώσουν 300 ευρώ για μία νύχτα. Η νέα τάση είναι οι συναντήσεις να πραγματοποιούνται στη Βουλγαρία», αναφέρει αρμόδια πηγή.

Οι Ελληνες «μάνατζερ» συνήθως είναι δικτυωμένοι με άτομα που έχουν τις έδρες τους σε χώρες των Βαλκανίων, οι οποίοι κλείνουν τις σουίτες όπου γίνονται οι ερωτικές συναντήσεις και φροντίζουν για τη μεταφορά των γυναικών από το αεροδρόμιο στο προκαθορισμένο σημείο.
Στους κόλπους της VIP πορνείας έχει παρατηρηθεί ότι όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Μπάνσκο για διαμονή μόλις μίας νύχτας. Εκτός από το «μεροκάματο» της κοπέλας ο πελάτης πληρώνει τα έξοδα του ξενοδοχείου…

Ραντεβού στην Αθήνα μέσω Ιντερνετ


Σε ευρωπαϊκές ιστοσελίδες που κλείνουν ερωτικά τετ α τετ έχουν παρελάσει ονόματα Ελληνίδων καλλονών με καριέρα στις πασαρέλες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ των αρμόδιων υπηρεσιών έχουν εντοπίσει στο παρελθόν σε ευρωπαϊκές ιστοσελίδες με «πικάντικο» περιεχόμενο ονόματα Ελληνίδων καλλονών που έχουν περάσει από τις πασαρέλες. Στους ιστότοπους αυτούς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και διάσημα μοντέλα απ’ όλο τον κόσμο, ενώ για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει να δηλώσει τα πλήρη στοιχεία του. Στη συνέχεια, για να βρεθεί με κάποια κοπέλα συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του μέσω της οποίας καταβάλλει τα χρήματα και έρχεται αρχικά σε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική συνομιλία μαζί της για να κανονίσουν πού και πότε θα συναντηθούν.
Για την Ελλάδα, όπως και για κάθε άλλη χώρα, υπάρχει ειδική κατηγορία στην οποία ο αναγνώστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στα μοντέλα -αυτή τη στιγμή δεν διαφημίζονται Ελληνίδες- που έχουν έδρα την Αθήνα. Μάλιστα, δημοσιεύεται τιμοκατάλογος, σύμφωνα με τον οποίο για να συναντηθεί ένας άνδρας σε αθηναϊκό ξενοδοχείο για μισή ώρα με μια εντυπωσιακή γυναίκα το κόστος ανέρχεται στα 150 ευρώ, για μία ώρα στα 200 ευρώ, για δύο ώρες στα 350 ευρώ και για τρεις ώρες στα 500 ευρώ. Τα ποσά εκτοξεύονται σε δυσθεώρητα ύψη όταν κάποιος επιθυμεί ένα μοντέλο για ένα ολόκληρο βράδυ.

Σε περίπτωση που ο πελάτης ενδιαφέρεται να καλέσει την κοπέλα στο σπίτι του, τότε επιβαρύνεται με το ταξί που ναυλώνεται για τη μετακίνησή της και περιμένει κάτω από την οικία για λόγους ασφαλείας. Για τις υπηρεσίες της κοπέλας πληρώνει 250 ευρώ για μία ώρα, για δύο ώρες 400 ευρώ και για τρεις ώρες 550 ευρώ. Ατυπος κανόνας σε αυτού του είδους τις ιστοσελίδες είναι ότι δεν μπορεί ο ενδιαφερόμενος να κάνει διαπραγματεύσεις για την τιμή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα λειτουργεί ολόκληρο δίκτυο που ελέγχει τις κοπέλες αυτές και το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Καθοριστική είναι η συμβολή της Interpol στις έρευνες, όπως και των συνδέσμων της ΕΛ.ΑΣ. σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και άλλες χώρες. Εκτός από τους διαδικτυακούς χώρους που διαφημίζουν απροκάλυπτα γυναίκες που εκδίδονται, υπάρχουν και ιστοσελίδες που προσφέρουν συνοδούς πολυτελείας σε άνδρες που θέλουν για λόγους πρεστίζ μια εντυπωσιακή γυναίκα δίπλα τους σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Η διάψευση της ΕΛ.ΑΣ. και η αντεπίθεση της γνωστής πανελίστριας στο facebook


Οι αστυνομικές αρχές δεν εντόπισαν στη Βουλγαρία καμία σύλληψη Ελληνίδας για πορνεία το χρόνο που μας πέρασε


ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τα δημοσιεύματα που φέρουν γνωστή Ελληνίδα, συνεργάτιδα μεσημεριανής τηλεοπτικής εκπομπής, να έχει συλληφθεί στο Μπάνσκο για πορνεία από άνδρες της βουλγαρικής Αστυνομίας. Οπως αναφέρουν, αν υπήρχε τέτοια σύλληψη, θα είχαν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές, γεγονός που ουδέποτε έγινε. Υστερα από την αναπαραγωγή της είδησης από δεκάδες ιστοσελίδες, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν ενδελεχώς τις υποθέσεις στη Βουλγαρία που είχαν ελληνικό ενδιαφέρον ολόκληρο το χρόνο που μας πέρασε, αλλά και πάλι δεν εντόπισαν καμία σύλληψη Ελληνίδας για πορνεία.

Σε ανακοίνωσή της στην προσωπική ιστοσελίδα της στο facebook, η κοπέλα που έπεσε θύμα των δημοσιευμάτων αυτών κάνει λόγο για «άθλια δημοσιογραφία» αναφέροντας: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός. Δεν μιλάνε αυτοί που φοβούνται. Γιατί, όπως είπε ο Κένεντι: “Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το ψέμα. Επαναλάμβανέ το αρκετά συχνά και οι μάζες θα το θεωρούν αλήθεια”. Δυστυχώς, υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλιοι δημοσιογράφοι και sites που για να κερδίσουν μερικά κλικ γράφουν και “φωτογραφίζουν” έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση και μπλα μπλα, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι μόνο εγώ. Θα τους στείλω στη Δικαιοσύνη και θα ξεφτιλίσω με στοιχεία τη δημοσιογραφική τους αθλιότητα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
[email protected]

Δημοσιεύεται στον Τύπο της Κυριακής

e-typos

Keywords
ροζ, vips, κρεβατια, ροζ, vips, ελευθέριος βενιζέλος, συλληψεις, νέα, vip, κυπρος, ελλαδα, καιρος, βενιζελος, αθηνα, ιντερνετ, ηλεκτρονική, ταξι, interpol, πανελιστρια, facebook, sites, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, νουμερα τηλεθεασης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, αλλαγη ωρας 2013, μπανσκο, τηλεθεαση, χωρες, ηλεκτρονική, βουλγαρια, γνωμη, γυναικα, εδρα, καθημερινη, καριερα, κυπρου, ξενοδοχεια, ονοματα, ρουμανια, τηλεοραση, ψεμα, ωρα, αεροδρομιο, βραδια, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινονται, γνωριμια, δυστυχως, δικτυο, εγινε, ευκολο χρημα, ευκολο, ευρω, ειπε, υπαρχει, εντυπα, εξοδα, ερευνες, ερχεται, ιντερνετ, υπηρεσιες, θορυβος, λαρνακα, λογο, μακρια, μοντελα, νυχτα, ξενοδοχειο, οικια, ονομα, πηγη, ραντεβου, συνεχεια, συλληψη, σιωπη, σπιτι, ταση, τιμη, φορα, χρημα, ωρες, ασφαλεια, δεξιωσεις, εξυπνα, χωρα, ειδησης, interpol, κοπελα, μεθοδος, μια φορα, πηγες, πληροφοριες, sites, vip, χερια
Τυχαία Θέματα