Η Ζέτα Μακρυπούλια τώρα και μοδίστρα!

20:00 16/4/2013 - Πηγή: TNSite

Η Ζέτα Μακρυπούλια, τώρα και μοδίστρα! Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε την πρώτη της συλλογή με ρούχα που φέρουν τη δική της υπογραφή. Η ξανθιά καλλονή από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή τη δουλειά και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των ρούχων, με τη λαμπερή παρουσιάστρια να δίνει εντολές ως... μοδίστρα για την ολοκλήρωση των πατρόν. Μάλιστα η Ζέτα στις δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγει

να φοράει τα ρούχα που φέρουν την υπογραφή της, μιας και ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό της στιλ.

Πώς προέκυψε όμως στη ζωή της ο ρόλος της σχεδιάστριας; Υστερα από επτά χρόνια συνεργασίας η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με γνωστή εταιρεία ρούχων εξελίσσεται και ταυτίζεται με το ίδιο το προϊόν. Τα δεκατέσσερα φωτογραφικά «ταξίδια» στον χώρο της μόδας έκαναν την παρουσιάστρια να γνωρίσει από πολύ κοντά τις διαδικασίες και τα στάδια παραγωγής μιας collection μέχρι και την τελική φωτογράφησή της. Οπως λέει η ίδια, δεν απέκτησε έναν ακόμα τίτλο, αυτόν της σχεδιάστριας, αλλά η ιδέα προέκυψε από τις δικές της ανάγκες να δημιουργήσει την προσωπική της γκαρνταρόμπα.

Πρόκειται για μια cocktail collection χρηστική, για όλες τις ώρες της ημέρας, σε σχέδια και ποιότητα με διαχρονική αξία, που απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα. Υστερα από ατέλειωτες ώρες συνεργασίας με τα τμήματα παραγωγής της εταιρείας, η Ζέτα δημιούργησε σχέδια, πρότεινε υφάσματα, ενέκρινε δείγματα και παρουσιάζει τη δική της συλλογή, η οποία πωλείται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή της συγκεκριμένης collection γίνεται στην Ελλάδα. Η εταιρεία τής διέθεσε ανθρώπους από τα τμήματα σχεδιαστικού και παραγωγής και εκείνη εδώ και ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε επέλεξε σχέδια, υφάσματα, χρώματα και παρουσίασε τα τελικά δείγματα. Η εταιρεία υλοποίησε στο κομμάτι της παραγωγής της συγκεκριμένης collection με πίστη στο ταλέντο της Ζέτας Μακρυπούλια.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα