Η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Naomi Watts

16:57 15/6/2013 - Πηγή: TNSite

Η Naomi Watts θα ενσαρκώσει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Nταϊάνα στο πολυαναμενόμενο βιογραφικό δράμα του Oliver Hirschbiegel.

Ο νέος ρόλος-στοίχημα στην καριέρα της θα μπορούσε ενδεχομένως να την οδηγήσει ακόμη και σε μια ακόμη οσκαρική υποψηφιότητα-αφού το Χόλιγουντ λατρεύει τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις-ειδικά όταν πρόκειται για προσωπικότητες με μεγάλη επιρροή, όπως ήταν αναμφίβολα η λαίδη D.

Ο νέος τίτλος

της ταινίας θα περιλαμβάνει απλώς το όνομα «Diana» (ο προηγούμενος που είχε αρχικά ανακοινωθεί ήταν το «Caught in Flight») και το βρετανικό κοινό θα δει και πάλι να ζωντανεύει η αγαπημένη του πριγκίπισσα στα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού τότε έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του έργου.

Ο γερμανός σκηνοθέτης, μας έχει δώσει ένα ακόμη ενδιαφέρον κινηματογραφικό πορτρέτο, σκιαγραφώντας τις τελευταίες μέρες του Αδόλφου Χίτλερ στην ταινία του «Η πτώση» (2004). Η νέα του ταινία για την Νταϊάνα επικεντρώνεται κυρίως στη λιγότερο προβεβλημένη ερωτική σχέση της με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan, τον οποίο θα υποδυθεί ο Naveen Andrews («Lost»). Ωστόσο θα υπάρχει αναφορά και στο ειδύλλιο της με τον Dodi Al Fayed τον οποίο θα παίξει ο καναδός ηθοποιός Cas Anvar.

Η Naomi Watts μετακόμισε στο Κένσινγκτον για να προετοιμαστεί για το ρόλο της ενώ επισκέφθηκε και αγαπημένα μέρη της λαίδη D, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Η διάσημη ηθοποιός έχει υποδυθεί κι άλλες φορές υπαρκτά πρόσωπα στη μεγάλη οθόνη, όπως την πράκτορα της CIA, Valerie Plame στο θρίλερ «Παιχνίδια συνομωσίας» αλλά και μια γυναίκα που είχε επιβιώσει από την τραγωδία του φονικού τσουνάμι το 2004 στο «The impossible» («Το αδύνατο»).

Όταν της έγινε η πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο νέο φιλμ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα τρομοκρατήθηκε, όμως ένιωσε ότι δεν μπορούσε να την απορρίψει. Η πραγματική πρόκληση για την ίδια, είναι να μην προδώσει την δημόσιο εικόνα της λαίδη D, χωρίς όμως να καταφύγει στη μίμηση. Το αν θα τα καταφέρει να κρατήσει αυτές τις λεπτές ισορροπίες θα το μάθουμε σε λίγους μήνες…

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα