«Η περιφέρεια Κρήτης εξοφλεί όλους τους αναδόχους των έργων»

03:09 25/12/2013 - Πηγή: TNSite
«Η Περιφέρεια Κρήτης, κλείνοντας το 2013, εξοφλεί για άλλη μία χρονιά όλους τους αναδόχους των έργων. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας καταφέραμε και διασφαλίσαμε ένα σημαντικό ποσό, με το οποίο εξοφλούμε όλες τις οικονομικές μας υποχρεώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Παράλληλα, ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε γι αυτό τα στελέχη των υπηρεσιών της περιφέρειας, αλλά και τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,

Κωστή Χατζηδάκη, για τη συνεργασία που είχαν, ώστε να αποπληρωθούν τα χρέη.

Επίσης, τόνισε ότι με έργα και παρεμβάσεις, που αφορούν το επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά και τον τομέα οδικής ασφάλειας σε όλη την Κρήτη και προσεγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ, ξεκινάει η νέα χρονιά για την Περιφέρεια Κρήτης.

Τέλος, ο κ. Αρναουτάκης, αναφερόμενος στους οικονομικούς πόρους ενόψει της νέας χρονιάς σημείωσε: «Έχουμε καταφέρει και διασφαλίσει κονδύλια για οδικά έργα από Παχιά Άμμο έως Σητεία με 1,5 εκατ. ευρώ, Ηράκλειο-Ανώγεια με 9 εκατ. ευρώ, όπως επίσης ένα σημαντικό ποσό, ύψους 5 εκατ. ευρώ, που δίνεται για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της ΠΕ Χανίων, που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα