Η Όλγα, οι (παλιο)ρακέτες και η «πλουσιότερη χώρα του κόσμου»

09:43 5/7/2013 - Πηγή: TNSite

Η νέα διαφημιστική καμπάνια αποτελείται από αφίσες, καθώς και τέσσερα διαφορετικά ενημερωτικά βίντεο (καρτούν), τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, το Υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού παρουσίασαν το πρώτο βίντεο, σε μορφή καρτούν, διάρκειας 49 δευτερολέπτων που αποδοκιμάζει τις κακές συνήθειες του Έλληνα λουόμενου (σκουπίδια, ηχορύπανση, ρακέτες).

«Στην ομορφότερη χώρα του κόσμου,

κάτω από τον υπέροχο ελληνικό ήλιο ένας επισκέπτης ετοιμάζεται να απολαύσει τις διακοπές του. Σε μια μαγική παραλία με κρυστάλλινα νερά, πεντακάθαρη αμμουδιά, να απολαμβάνει την ηρεμία, τη φιλοξενία και τη γαλήνη…» ακούγεται στο σποτ και στην οθόνη εμφανίζονται σκουπίδια, ηχοσυστήματα, ρακέτες κ.ά. «…Περίπου», συνεχίζει το βίντεο «πρέπει να εξαφανίσουμε αυτό το περίπου, για να μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του». Με σύνθημα «Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου», ΕΟΤ και υπουργείο Τουρισμού μας καλούν «να εξαφανίσουμε όλοι μαζί το περίπου» ώστε τόσο οι φετινοί επισκέπτες όσο και οι Έλληνες τουρίστες να χαρούν τις ομορφιές της χώρας…

Keywords
Τυχαία Θέματα