Η Μαντόνα επιστρέφει με μυστικό επαναστατικό πρότζεκτ!

08:28 5/10/2013 - Πηγή: TNSite

Μια νέα ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθετεί η Μαντόνα με τον Στίβεν Κλάιν θα διανεμηθεί μέσω της πλατφόρμας BitTorrent, του γνωστού πρωτοκόλλου μεταφοράς δεδομένων μέσω διαδικτύου, που για πολύ καιρό συνέδεε το όνομά του με την πειρατεία.

Η λογική της εταιρείας για ελεύθερη αναδιανομή ταιριάζει πάντως με το concept του πρότζεκτ της Μαντόνα που δεν είναι άλλο από την ελευθερία έκφρασης και την επαναστατική σκέψη ανά τον κόσμο. Με τίτλο «secretprojectrevolution» το 17 λεπτών

φιλμ προωθεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία με τίτλο «Art For Freedom» που ενθαρρύνει την ελεύθερη έκφραση.

Αυτή η καμπάνια που θα εμφανίζεται στο νέο φορμά BitTorrent Bundle δημιουργεί κίνητρα στους χρήστες να υποβάλουν υλικό καλλιτεχνικής έκφρασης – βίντεο, μουσική, ποίηση ή φωτογραφία- που να αγγίζει τα θέματα της ελευθερίας και της επανάστασης του δημιουργού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο συνήγορος»: έρχεται τον Νοέμβριο με δυνατό πρωταγωνιστικό καστ!

«Ο στόχος μου είναι να δείξω με το παράδειγμα του secretprojectrevolution τη δημιουργική μου δέσμευση να συνεχίσω να εμπνέω την αλλαγή στον κόσμο μέσα από την καλιτεχνική έκφραση» αναφέρει η Μαντόνα σε δήλωσή της. «Ελπίζω ότι η συνεισφορά μου στο Art For Freedom με αυτό το μικρού μήκους φιλμ θα λειτουργήσει σαν ένα κάλεσμα σε δράση και θα δώσει την ευκαιρία να ακουστούν οι φωνές όσων επιθυμούν μέσα από τη δημιουργική έκφραση να εναντιωθούν στην καταπίεση, την αδιαλλαξία, αλλά και τον εφησυχασμό» είπε η διάσημη σταρ της σκηνής που είχε προετοιμάσει το έδαφος με δηλώσεις για ένα «φιλόδοξο πρότζεκτ επάνω στο οποίο εργάζεται».

Ο επικεφαλής της εταιρείας περιγράφει το BitTorrent Bundle σαν ένα νέο φορμά, «σχεδιασμένο για να δώσει σε καλλιτέχνες κάθε είδους ένα εντελώς νέο, ανθρωποκεντρικό εργαλείο διανομής που δεν έχει όρια σε ποιότητα και ευελιξία, υποστηρίζει κάθε τύπο μέγεθος αρχείου και τους επιτρέπει να έρχονται σε επαφή με το κοινό τους όπως κι όποτε θέλουν».

Οι φαν που θα «κατεβάσουν» το secretprojectrevolution θα καθοδηγηθούν ώστε να μπορούν να «ξεκλειδώσουν» όλα τα extras του φιλμ, φωτογραφίες, backstage και τρέιλερ, όλα σε υψηλή ανάλυση.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο συνήγορος»: έρχεται τον Νοέμβριο με δυνατό πρωταγωνιστικό καστ!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα