Η «Γιορτή των Πολιτισμών» στο Byron College

15:43 24/5/2013 - Πηγή: TNSite
Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μουσική, χορό με αυθεντικό «ethnic food» και δημιουργίες από 32 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο μέσα σε μία βραδιά.

Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 7:00 μμ, υπέροχα Ισπανικά φλαμένγκο Sevillanas & Bulerias θα μπλέξουν αρμονικά με χορούς που έρχονται τα βάθη της ερήμου Χαγκάλα της δυτικής Αιγύπτου, την Ινδονησία, τη Σρι Λάνκα, την Ινδία, αλλά και τη Ν. Αφρική, την Ιταλία, τη Γεωργία, την Κρήτη.

Τα Βραζιλιάνικα τύμπανα της μουσικής Batuca και οι ρυθμοί της τέχνης Capoeira Abada θα εναρμονιστούν τέλεια με τα ζωντανά τραγούδια υπό τη συνοδεία της κρητικής λύρας και του λαούτου και τις παιδικές φωνές των παιδιών της χορωδίας της Νιγηρίας.

Ένα πραγματικό ταξίδι στον κόσμο μέσα σε λίγες ώρες σε ένα μοναδικό event, με διοργανωτή το Byron College και οικοδεσπότες τις Πρεσβείες των χωρών, συνδέσμους, συγκροτήματα και μαθητές από όλο τον κόσμο που συναντώνται και ενώνουν τις φωνές, την τέχνη και τον πολιτισμό τους.

To Byron College είναι ένα διεθνές σχολείο που λειτουργεί από το 1986 στην Αθήνα, σύμφωνα με το Βρετανικό σύστημα εκπαίδευσης. Στο Byron College εκπαιδεύονται μαθητές από 40 και πλέον εθνότητες, ηλικίας από 3 έως 18 ετών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση της φιλίας, του αλληλοσεβασμού και της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών, ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρησκεία, κουλτούρα, γλώσσα.

Έναρξη: 7:00 μμ
Είσοδος: 7 ευρώ, δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 10 ετών

Byron College
The British International School
Φιλολάου 7, Γέρακας, Αθήνα
www.byroncollege.gr
Πληροφορίες και Eισιτήρια: κα Μπαρλή, 2106047722, [email protected]

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα