Η ΑΕΚ πάει στο Περιστέρι χωρίς οριστική απόφαση

15:22 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Μετά την οριστική διακοπή του χθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό, η τύχη της ΑΕΚ είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να σκεφτεί ο καθένας. Η τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο μοιάζει αναπόφευκτη, με την απόφαση να θέλει ορισμένες μέρες για να εκδοθεί στην τελική της μορφή.

Η απολογία της «Ένωσης» αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και το απόγευμα της ίδιας μέρα θα βγει λογικά η απόφαση από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Η ΑΕΚ

θα έχει δικαίωμα έφεσης και η οριστική απόφαση θα μεταφερθεί για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί υπό αυτό το πρίσμα της εκκρεμοδικείας. Αν τελικά οι διαδικασίες αποδειχθούν τόσο χρονοβόρες, η Σουπερλίγκα δεν είναι δυνατόν να μην μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής, η οποία πρέπει να γίνει μόνο όταν το τοπίο θα είναι απολύτως καθαρό σχετικά με την τιμωρία της ΑΕΚ, έτσι ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό σύννεφο αμφιβολίας για την έκβαση και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η τελευταία αγωνιστική (εφόσον η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ μαζί με τις εφέσεις αποδειχθεί ως συνήθως χρονοβόρα) πρέπει να αναβληθεί και να διεξαχθεί όταν θα υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Ημερομηνίες άλλωστε υπάρχουν, αφού τα πλέι-οφ θα αρχίσουν μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας!

Pamesports.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα