Η Provil έδωσε δυναμικό παρόν στην Anuga 2013

23:15 16/10/2013 - Πηγή: TNSite
H Provil έδωσε δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2013, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, από 5 έως 9 Οκτωβρίου 2013.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της εταιρίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πλήθος επισκεπτών από όλον τον κόσμο, με γαστρονομικό ενδιαφέρον για ό,τι πιο νέο πάνω στη γεύση και το άρωμα, επισκέφθηκε το περίπτερο της Provil και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα στελέχη της, να ενημερωθεί για τα καινοτόμα προϊόντα της στους χώρους του Foodservice

αλλά και του Retail και φυσικά να δοκιμάσει εξαιρετικές συνταγές από τους chef της εταιρείας.

Ξεχώρισαν η σειρά Chutney 'Sweet & Spicy', με τέσσερις μοναδικές γεύσεις (τριαντάφυλλο, μάνγκο, sweet pickle relish και ροδάκινο), η νέα εργονομική συσκευασία από τις έτοιμες σάλτσες Mise en Place αλλά και οι νέες εκπληκτικές γεύσεις των Μousses που χάρισαν ιδιαίτερη, ξεχωριστή γλύκα στο όλο γεγονός.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, στο περίπτερο της Provil πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του παραρτήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στη Γερμανία, παρουσία του Γενικού Πρόξενου του Ντύσσελντορφ κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα. Ο πρόεδρος της Provil κ. Χρήστος Βογιάννου δηλώνει χαρακτηριστικά: «H συμμετοχή της εταιρίας μας στην έκθεση, μας έδωσε τη δυνατότητα, να ανταλλάξουμε εποικοδομητικές απόψεις για τις τάσεις της σύγχρονης γαστρονομίας και να διευρύνουμε τους επιχειρηματικούς μας ορίζοντες σε νέες αγορές κάτι το οποίο αποτελεί για εμάς βασικό στρατηγικό στόχο».

PROVIL A.E. ΒΙ.ΠΕ. Θεσ/νίκης, Οδός Α3, 57022 – Σίνδος Τ. 2310 [email protected] / www.provil.gr Facebook.com/ProvilGreecetwitter.com/provil_greece

NewsBeast

Keywords
Αναζητήσεις
iprovil
Τυχαία Θέματα