Η Nespresso παρουσιάζει τη Umilk

21:15 23/10/2013 - Πηγή: TNSite
Μια αξέχαστη παράσταση Μαύρου Θεάτρου με βασική πρωταγωνίστρια τη νέα μηχανή Umilk είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι καλεσμένοι της Nespresso, που βρέθηκαν χθες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Αναδεικνύοντας την αντίθεση του Εspresso, και του Capuccino που πλέον παρασκευάζονται πιο εύκολα με τη βοήθεια της Umilk, η παράσταση με την επωνυμία Wow

Show ενθουσίασε όσους την παρακολούθησαν.

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας είναι ένα καλλιτεχνικό υπερθέαμα που συνεπαίρνει τους θεατές ανά τον κόσμο, βασισμένο σε μια τεχνοτροπία που συνδυάζει το σκοτάδι με το φως. Ένα παιχνίδι της όρασης, ανάλογο με αυτό που κάνει η αίσθηση της γεύσης, όταν ο καφές της Nespresso αναμειγνύεται με το γάλα για να δημιουργήσει το αγαπημένο μας ρόφημα.

Παίζοντας με την αντίθεση του καφέ με ή χωρίς γάλα, η νέα μηχανή & μια κάψουλα Nespresso έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή, χορεύοντας στο ρυθμό της μουσικής και προσκαλώντας το βασικό ήρωα να δοκιμάσει τη Umilk. Τοποθετώντας μια κάψουλα στην ειδική εσοχή και προθέτοντας γάλα στο ενσωματωμένο Aeroccino ο ήρωας απολαμβάνει τον αγαπημένο του καφέ.

Το Wow Show μάγεψε όσους το παρακολούθησαν, αφού μέσα από ονειρικές εικόνες, που μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι, έδειξε το μοντέρνο design και τις ενισχυμένες δυνατότητες της Umilk.Το παρόν έδωσαν πλήθος δημοσιογράφων, συνεργατών και φίλων της Nespresso.

«Η σημερινή εκδήλωση αναδεικνύει την αντίθεση του λευκού και του μαύρου αλλά και την αρμονία τους που αντικατοπτρίζονται τόσο στα χρώματα της νέας μηχανής Umilk όσο και στους συνδυασμούς καφέ και γάλατος που μπορεί κανείς να παρασκευάσει με τη νέα μας μηχανή σύμφωνα με τις γευστικές του προτιμήσεις» δήλωσε ο κ. Αντώνης Αυγερόπουλος, Market Director της Nespresso Ελλάς.

(από αριστερά): Μέλη του συγκροτήματος Vegas, Άλεξ Κάβδας, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη

Η μηχανή Umilk με ενσωματωμένο Aeroccino αποτελεί την πιο μοντέρνα μηχανή που προορίζεται για την παρασκευή συνταγών καφέ με γάλα (cappuccino, latte macchiato, freddo cappuccino κ.ά.). Το νέο Aeroccino εξασφαλίζει το ιδανικό αφρόγαλα για ζεστές και κρύες συνταγές καφέ με γάλα. Η μηχανή Umilk, προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο, ενώ ταυτόχρονα είναι η πιο έξυπνη μηχανή που δημιούργησε η Nespresso, αφού «θυμάται» τις προτιμήσεις μας, απομνημονεύοντας την επιλογή του αγαπημένου μας καφέ. Η Umilk διαθέτει πλήθος και άλλων «έξυπνων λειτουργιών», είναι φιλική προς το περιβάλλον, όπως και όλες οι μηχανές της Nespresso, και διατίθεται σε δύο χρώματα- Λευκό και Μαύρο.

Στιγμιότυπο της παράστασης

Η μηχανή Umilk, όπως και όλες οι μηχανές της σειράς U, είναι διαθέσιμη στις Nespresso Boutiques, στο online κατάστημα της Nespresso www.nespresso.gr και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης της Nespresso Hellas.

Ο Σωτήρης ΚαλυβάτσηςΜέλη του συγκροτήματος Vegas, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάνος Μαγιάτης, Ηλίας Βρεττός, Χριστίνα Ζάκο, Αντώνης Αυγερόπουλος

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα