Η MISKO κυρίαρχη και το 2013

16:07 9/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ακόμη μια χρονιά κλείνει με τη MISKO ηγέτιδα στην εγχώρια παραγωγή ζυμαρικών, αφού τα ετήσια μερίδια αγοράς της φτάνουν το 30% και απέχουν σταθερά κατά μέσο όρο τουλάχιστον 10 μονάδες από την δεύτερη επώνυμη μάρκα ζυμαρικών.

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της Ελλάδας, μετρά 86 χρόνια πρωτιάς στην ελληνική αγορά τροφίμων, έχοντας να επιδείξει περισσότερες από 60 βραβεύσεις

και διακρίσεις στην ιστορία της. Πρωτιά που οφείλεται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό, την μακροχρόνια συνέπειά της και την αδιαμφισβήτητη συμβολή της στην ελληνική οικονομία.

Η MISKO υποδέχεται το 2014 με δύο νέες διακρίσεις. Την 1η θέση, στα βραβεία FAMOUS BRANDS που κατακτά για 7η συνεχόμενη χρονιά και με τιμητικό έπαινο στην κατηγορία «ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» των βραβείων MADE IN GREECE 2013.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στην προθήκη της MISKO και να συμπληρώσουν μια τεράστια συλλογή βραβεύσεων και τιμών που συνοδεύουν την ιστορική πορεία της στην Ελλάδα, και όπου υπάρχει Ελλάδα. Με 4 βραβεύσεις στα Corporate SUPERBRANDS, η MISKO κατατάσσεται πρώτη στον κλάδο της αλλά και μεταξύ των κορυφαίων της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, με ισχυρότατες επιδόσεις σε ότι αφορά την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, τη δύναμη της φήμης και την αξιοπιστία, η MISKO απολαμβάνει την 2η πιο δυνατή φήμη στην γενικότερη κατηγορία τροφίμων και την 9η πιο ισχυρή φήμη ανεξαρτήτως κλάδου στην Ελλάδα στις μετρήσεις του Global Reputation Pulse του Reputation Institute.

Η MISKO παραμένει πιστά προσηλωμένη στη φιλοσοφία της, με σεβασμό στην παράδοση, επιμονή στην ελληνικότητα, πίστη στο θεσμό της οικογένειας και απόλυτα συγκεντρωμένη στην ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή. Απολαμβάνοντας 100% αναγνωρισιμότητα και με 9 στα 10 νοικοκυριά να επιλέγουν MISKO για το οικογενειακό τους τραπέζι, 86 χρόνια τώρα η MISKO έχει την πρώτη θέση στο μυαλό και τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα