Η Coco σουπερ-ηρωίδα

11:31 4/12/2012 - Πηγή: TNSite
Ηρωίδα με σούπερ δυνάμεις έγινε η Coco. Στο ριάλιτι όπου πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της Ice-T παρουσίασε τον... άλλο της εαυτό, την πληθωρική Cleo, η οποία έχει διπλάσιους γοφούς από την... πηγή έμπνευσης του χαρακτήρα της και οπίσθια πιο ψηλά από ποτέ. Όπως παρατήρησε ο Ice-T «οι μηροί σου είναι τόσο μεγάλοι!».

Αρχικά η Coco Austin δήλωσε ενθουσιασμένη με την ιδέα που ενέπνευσε ένα κόμικ, αλλά εξέφρασε τον δισταγμό

της για το μικροσκοπικό κουστούμι που έπρεπε να φορέσει. Ωστόσο, όταν πριν από λίγες εβδομάδες έκανε την επίσημη παρουσίαση του χαρακτήρα και μπήκε στο κουστούμι της, ξετρελάθηκε με το σχέδιο.

Μάλιστα, τριγυρνούσε άνετα ανάμεσα στους θαυμαστές των κόμικ στη διοργάνωση του Comic Con, κι επεδείκνυε τόσο το ρούχο της όσο και τις πλούσιες καμπύλες της.

Όπως είπε η ριάλιτι σταρ, είναι ιδιαίτερα κολακευμένη που έγινε ηρωίδα κόμικ, ενώ εξομολογήθηκε ότι ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα ώστε να διατηρεί το σώμα της σε σωστή φόρμα. Επιλέγει διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, με λίγες θερμίδες ενώ όσον αφορά την άσκηση «επιλέγω να κάνω 25 λεπτά σπριντ στον διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα ή κάνω μποξ, ζούμπα, kickboxing, χορό ή παρακολουθώ ειδικό μάθημα μυικής ενδυνάμωσης».

Όπως σημείωσε κάνει και τζόκινγκ καθώς βγάζει τα σκυλιά της για βόλτα. «Προσπαθώ να μπερδεύω το σώμα μου και να μην επαναλαμβάνω μία ρουτίνα κάθε μέρα» τονίζει αν και ομολογεί ότι δεν θα κάτσει να πεθάνει και της πείνας: «Τρώω μικρές ποσότητες φαγητού σε όλη τη διάρκεια της μέρας και αποφεύγω τα πολλά γλυκά. Ξεκινλω την ημε΄ρα μου με γιαούρτι ή πλιγούρι βρώμης σε συνδυασμό με αμπούλες ιχθυέλαιου. Λατρεύω την πρωτεΐνη».

DAILY MAIL

real

Keywords
Τυχαία Θέματα