Η BMW 328 στο Mille Miglia του 2013!

10:08 26/5/2013 - Πηγή: TNSite

Μετά από 75 χρόνια από το ντεμπούτο της στο θρυλικό αγώνα αντοχής Mille Miglia, η BMW 328 ολοκλήρωσε την τελευταία εκδοχή αυτής της παραδοσιακής… δοκιμής αξιοπιστίας με ομοίως εντυπωσιακό στυλ.

Συμμετέχοντας με συνολικά εννέα οχήματα BMW 328 στo φετινό αγώνα, το BMW Group Classic επιβεβαίωσε τους στενούς δεσμούς

που ενώνουν τη BMW με το Mille Miglia.

Όλοι οι εκπρόσωποι αυτού του ιστορικού σπορ αυτοκινήτου που παρατάχθηκαν στην εκκίνηση του πιο διάσημου κλασικού αγώνα ανά τον κόσμο έφτασαν στον τερματισμό, επιδεικνύοντας την ίδια αξιοπιστία που βοήθησε τη BMW 328 να κατακτήσει μία νίκη κατηγορίας της στη θεαματική πρεμιέρα της το 1938.

Η αυτοκινητοπομπή του BMW Group Classic έφτασε στο σημείο εκκίνησης/τερματισμού στην πόλη Brescia της Β. Ιταλίας έχοντας ολοκληρώσει και τις τρεις ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές χωρίς τεχνικά εμπόδια.

Πρωτίστως το κιβώτιο της ιστορικής BMW 328 είναι αυτό που πρέπει να επιβιώσει από τα υπερβολικά φορτία κατά τη διάρκεια του Mille Miglia. Γι’ αυτό όλες οι BMW 328 που συμμετείχαν ήταν εφοδιασμένες με μία ανακατασκευή του αρχικού κιβωτίου – πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα BMW Group Classic.

Αυτή η απομίμηση είναι προϊόν συνεργασίας με τη FIA, το κυβερνών σώμα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, και τη FIVA, αντίστοιχο φορέα για τα ιστορικά οχήματα.

Πρόκειται λοιπόν για την αυθεντική αντικατάσταση του κιβωτίου του κλασσικού σπορ μοντέλου της δεκαετίας του 1930. Στο 2013 Mille Miglia, το νέο κιβώτιο επιβεβαίωσε την αξιοπιστία του.

newsbeast.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα