Η AIG κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών εξυπηρετώντας πελάτες σε 160 χώρες, ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1935

23:01 5/12/2012 - Πηγή: TNSite
Είστε κάτοχος αυτοκινήτου 1600cc και άνω και είστε πάνω από 46 χρονών; Όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, η AIG σας προσφέρει δυνατότητες οικονομικής ασφάλισης, γρήγορα και με αξιοπιστία.

Εμπιστευτείτε το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σας σε έναν παγκόσμιο και φερέγγυο οργανισμό και βγείτε κερδισμένος από μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος.
Σε περίπτωση ζημίας

η AIG θα σας αποζημιώσει μέσα σε πέντε μόλις εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των παραστατικών, με άμεση, δίκαιη και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Παράλληλα, η AIG φροντίζει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας γρήγορα, χωρίς εκταμίευση χρημάτων και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, μέσα από το πρόγραμμα Easy Repair που σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.aig-direct.gr και αφήστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης. Οι εκπρόσωποί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν μια προσφορά που να ταιριάζει αποκλειστικά στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Είστε κάτοχος αυτοκινήτου ιαπωνικού ή κορεάτικου κατασκευαστή και κατοικείτε στην Αθήνα;

Επικοινωνήστε τώρα με την AIG για την ασφάλισή του και επωφεληθείτε από πολλαπλές χρήσιμες καλύψεις, όπως η θραύση κρυστάλλων, η οδική βοήθεια, καθώς και πρωτοποριακές καλύψεις που περιλαμβάνονται στο βασικό πακέτο όπως το κόστος αντικατάστασης κλειδιών, το κόστος επανέκδοσης εγγράφων και η επισκευή Ράδιο/CD.
Επιπλέον χάρη στο πρόγραμμα Easy Repair έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων για επισκευή του αυτοκινήτου σας χωρίς εκταμίευση χρημάτων και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.aig-direct.gr και αφήστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης. Οι εκπρόσωποί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν μια προσφορά που να ταιριάζει αποκλειστικά στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Είστε κάτοχος υβριδικού αυτοκινήτου; Η AIG σας επιβραβεύει με έκπτωση 5% στα ασφάλιστρά σας!

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας στην AIG, μπορείτε να δημιουργήσετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, επιλέγοντας τις καλύψεις που επιθυμείτε και να επωφεληθείτε από πολλαπλές εκπτώσεις και προνόμια. Μειώστε τα συνολικά ασφάλιστρά σας με επιπλέον εκπτώσεις που λειτουργούν αθροιστικά, όπως:

5% σε κάθε όχημα που ανήκει στην ίδια οικογένειαέως και 20% για τον προσεκτικό οδηγό5% έκπτωση με τη συμπλήρωση ενός χρόνου ασφάλισης και επιπλέον 5% με τη συμπλήρωση δύο χρόνων10% αν έχετε την κύρια κατοικία σας ασφαλισμένη στην AIG

Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας με χρήσιμες καλύψεις όπως η θραύση κρυστάλλων και η οδική βοήθεια που μπορείτε να προσθέσετε στο βασικό πρόγραμμα και εμπιστευτείτε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας σ’ έναν αξιόπιστο ασφαλιστικό οργανισμό με παγκόσμια παρουσία.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.aig-direct.gr και αφήστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης. Οι εκπρόσωποί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν μια προσφ

Keywords
Τυχαία Θέματα