Γραμμέλη: Το Νικ Ο Κλοκ έχει σοβαρές αδυναμίες

17:29 15/11/2013 - Πηγή: TNSite

Τις αδυναμίες του «Νικ Ο Κλοκ» επισημαίνει σε άρθρο της η Αφροδίτη Γραμμέλη, ασκώντας κριτική στον Νίκο Μουτσινά για την βραδινή του εκπομπή.

Στο κείμενό της, στην εφημερίδα «Το Βήμα», η τηλεκριτικός αναφέρει πως η επιθυμία του Νίκου να παρουσιάσει δική του εκπομπή ήταν εμφανής εδώ και χρόνια, κάτι που δικαιολογείται από το νεαρό της ηλικίας του, την όρεξή του και τα τηλεοπτικά χιλιόμετρα που έχει γράψει.

«Στα πρώτα βήματά της η εκπομπή δείχνει να έχει σοβαρές αδυναμίες. Πρώτη και εμφανής η αμηχανία του παρουσιαστή μπροστά στο γεγονός ότι ο αυτοσχεδιασμός πήγε περίπατο

και η αποστήθιση κειμένων ήρθε και κατέστρεψε το χιούμορ. Εν συνεχεία η μαυρίλα η οποία αδικαιολόγητα κυριαρχεί σε πολλά τηλεοπτικά στούντιο εφέτος», συνεχίζει η κα. Γραμμέλη.

Αναφερόμενη στο πλατό του «Νικ Ο Κλοκ», η τηλεκρικός αναφέρει: «τόσο μαύρο, τόση σκοτεινιά, γιατί; Το πάνελ που λογικά θα έπρεπε να «ερεθίζει» και να «προκαλεί» το σχόλιο του Ν. Μουτσινά λειτουργεί αντίστροφα, το ευνουχίζει, το αποδυναμώνει και σπαταλιέται σε κρυόμπλαστρα αστεία, σε εξυπνάδες».

«Και τέλος η συνέντευξη. Ο παρουσιαστής αγωνιά να κάνει μια ερώτηση και να σχολιάσει την απάντηση προτού αυτή ολοκληρωθεί.Δεν υπάρχει σκεπτικό πίσω από την ερώτηση αλλά η ευκολία τού να ρωτήσουμε κάτι που μπορεί να αναπαραχθεί στα μεσημεριανά και στα πρωινά. Αν, για παράδειγμα, ρωτούσε τον Τζώνη Καλημέρη αν θα δεχόταν στο κανάλι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με το «Καρντάσιανς» θα είχε μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα απάντηση από αυτή που ακούστηκε σχετικά με το πόσο καλός είναι ο Γρηγόρης», προσθέτει η ίδια.

Μάλιστα, η τηλεκριτικός συντάσσεται με την άποψη του διευθυντή προγράμματος του Alpha, Τζώνη Καλημέρη, που πρότεινε να αποτελείται το πάνελ μόνο από γυναίκες, ενώ επισημαίνει επίσης πως τα παλαμάκια στο στούντιο είναι κουραστικά και η μουσική που ακούγεται προκαλεί σύγχυση.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα