Γνωστός ηθοποιός: Μακάρι η Παπουτσάκη να μείνει με τον άντρα της

10:14 24/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο ΕΓΩ! Weekly για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις σχέσεις που κρατάει με τις συντρόφους του μετά από έναν χωρισμό.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Παπουτσάκη που υπήρξε μια από τις σχέσεις του.

«Κυνηγώ τον έρωτα!» παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε: «Έχω υπάρξει και θήραμα. Με έχει κερδίσει γυναίκα, στην οποία δεν έδωσα ιδιαίτερη

σημασία με την πρώτη ματιά. Δεν με ιντρίγκαρε τόσο ότι ήταν όμορφη, όσο το μυαλό της. Βέβαια, προτιμώ να απλώσω τα δίχτυα μου και ας φάω πόρτα». Όσο για το πώς διαχειρίζεται τις σχέσεις του, ο ίδιος είπε: «Άλλοτε κερδίζω και άλλοτε χάνω. Έτσι είναι η ζωή! Το φλερτ είναι ένα πολύ ζωντανό και δυνατό στοιχείο στη ζωή μου».

Σχετικά με τις επαφές που κρατά με τις πρώην συντρόφους τους, ο ηθοποιός δήλωσε: «Λογικό είναι πως όταν τελειώνει μια σχέση, οι άνθρωποι απομακρύνονται. Δεν έχω τις στενότερες επαφές, αλλά ούτε γινόμαστε εχθροί», ενώ αναφερόμενος συγκεκριμένα στην Κατερίνα Παπουτσάκη συμπλήρωσε: «Της εύχομαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που προχώρησε στη ζωή της και έκανε παιδί. Μακάρι να είναι ευτυχισμένη, να μείνει με τον άντρα της και να κάνουν και άλλα παιδιά. Εύχομαι στο μέλλον να δουλέψουμε ξανά, γιατί συνεργαστήκαμε εξαιρετικά με την Κατερίνα. Χαίρομαι όταν ακούω για ανθρώπους που ήμασταν μαζί ότι έχουν προχωρήσει τη ζωή τους και να δημιουργούν. Ελπίζω να χαίρονται και αυτοί για μένα και να μην μου κάνουν βουντού!».

Δείτε εδώ ποιος ηθοποιός είναι

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα