Γιάννης Λουκάκος: Βλέπαμε ότι ο Τόμας αργεί, αλλά νομίζαμε ότι κοιμόταν

19:32 12/4/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Γιάννης Λουκάκος ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε -μεταξύ άλλων- για το τραγικό ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Το ατύχημα, δυστυχώς, συνέβη τη μέρα της πρόβας, πριν το πρώτο γύρισμα. Σαφώς ήταν για όλους ένα μεγάλο σοκ. Στεναχωρηθήκαμε και είμαστε ακόμα στεναχωρημένοι για όλο αυτό που συνέβη. Δυστυχώς,

δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις στη συγκεκριμένη περίπτωση, παρά μόνο να γίνει καλά το παιδί και να επανέλθει», δήλωσε ο γνωστός chef και συνέχισε: «Το μόνο που θέλω να πω, επειδή έχω ακούσει και διαβάσει πολλά, είναι να υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο αυτό και την οικογένειά του. Περνάνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

Όσο για την ημέρα που συνέβη το ατύχημα στην Αττική Οδό, ο Γιάννης Λουκάκος είπε: «Εγώ τον είχα δει μόνο δυο φορές, τον περιμέναμε. Εμένα μου είχε φανεί ένα πολύ τυπικό παιδί και μας φαινόταν παράξενο που είχε υπάρξει αυτή η καθυστέρηση στην ώρα της πρόβας. Και ο τρόπος που το μάθαμε και εμείς, κατά τη διάρκεια της πρόβας, επειδή θεωρήσαμε πως απλά έχει πάει να κοιμηθεί ή οτιδήποτε, ήταν απότομος και σοκαριστικός. Πραγματικά. Είναι από τα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι και να συνειδητοποιείς πόσο ευάλωτος είσαι μέσα στη ζωή. Για αυτό και αμέσως θεωρείς ότι συμπάσχεις μαζί με τον άλλον που υποφέρει».

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα