Για τις επιλογές δράσεις στη Συρία αποφασίζουν οι ΗΠΑ

06:37 24/8/2013 - Πηγή: TNSite
Για να συζητήσουν τις επιλογές δράσης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης μιαςενδεχόμενης στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία μετά την πρόσφατη επίθεσημε χημικά, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι,
αναμένεται να συνεδριάσουν το Σαββατοκύριακο στον Λευκό Οίκο οι σύμβουλοι ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε την Παρασκευή αμερικανός αξιωματούχος.

Δήλωσε επίσης, μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς υπό τον όρο της ανωνυμίας, ότι δεν περιμένει να ληφθεί άμεσα η τελική απόφαση,

ενώ, όπως είπε, είναι πιθανό στη συνεδρίαση να συμμετέχει και ο Ομπάμα.

Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τσακ Χέγκελ, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι ΗΠΑ πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες εν αναμονή της απόφασης που θα πάρει ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σχετικά με την αντίδραση της Αμερικής στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.

«Το υπουργείο Άμυνας έχει την ευθύνη να παράσχει στον πρόεδρο όλες τις πιθανές επιλογές για όλους τους κινδύνους», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Χέγκελ. «Αυτό απαιτεί την τοποθέτηση των δυνάμεών μας ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις διάφορες επιλογές – οποιαδήποτε από αυτές επιλέξει ο πρόεδρος».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα